OnePlus 6 Alert Slider

199.00kr

BESKRIVNING

Är din OnePlus 6 Alert slider sönder så brukar det strula när man vill lägga telefonen på ljudlös, vibration eller med ljud.

OnePlus 6 Alert slider

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer OP6-AS Kategori

Byt ut din OnePlus 6 Alert slider Själv! Hur vet jag ifall jag behöver byta ut den?

Något unikt till OnePlus är deras Alert Slider, det är en knapp som sitter vid sidan, men den så kan man justera telefonens Ljudlös, vibration och ljudläge. Det är ganska enkelt för den att strula och behövas att bytas ut. Som tur är så är delen billig och med videos så är den även enkel att byta ut.. Köp OnePlus 6 Alert slider hos oss innan klockan 15:00 på en vardag så skickar vi den samma dag, annars nästkommande vardag. Vi ser fram emot din beställning!

Ta en titt runt genom vårt sortiment.

Vill du även byta ut din baksida eller kameran med din OnePlus 6 Alert slider så är det bra att beställa dessa reservdelar tillsammans som en order, ingen gillar dubbelfrakt trots allt! Med titeln “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara ditt första val när det kommer till mobilreparation och tillbehör. Något vi har lärt oss är att det inte är struligt att reparera en telefon. Vill du så kan du även komma in till oss i butik. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. vad känner du dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik? Helt upp till dig.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.