OnePlus 6 Högtalare

195.00kr

BESKRIVNING

Har allt ljud helt plötsligt lagts av?
Då tipsar vi att byta ut Högtalare på din OnePlus 6!

Det är antagligen högtalaren som har lagt av ifall ljudet har försvunnit. Detta är aldrig kul för någon,
så underskatta inte en fungerande högtalare.
Du löser alla dessa problem med ett byte av OnePlus 6 Högtalare! Köp teknikdelar,
mobildelar och reservdelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga och kolla in resten av utbudet på
hemsidan!

Artikelnummer OP6-Hog Kategori

Byt ut Högtalare på OnePlus 6!

Strular dina OnePlus 6 Högtalare? Det vara något fel och du borde byta ut högtalare! Om du vill så kan du även låta våra experter laga den, men det är inte så svårt som det verkar, så du kan göra det själv. Högtalaren är en av de viktigaste delarna i en telefon, en telefon är till för att kunna ringa med. Fungerar inte högtalaren så är det svårt att ringa. Låter det konstigt det eller till och med helt tyst? Köp OnePlus 6 Högtalare redan idag och lös problemet!

Lägg en order innan 15 på en vardag så skickar vi varan samma dag, annars nästkommande vardag!  Vi ser fram emot ditt köp!

Hur vet jag när jag borde byta ut högtalaren?

Man borde byta så fort kvalitén minskar i högtalaren! Det är ett par saker viär säkra på, och det är att vi har vad din OnePlus behöver och till  ett schysst pris! Du köpermobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg på vår webbshop, det går bara på några sekunder.Glöm inte av att du behöver speciella verktyg, verktygen behöver du för att laga telefonenoch byta ut OnePlus 6 Högtalare helt på egen hand.

Fler delar än OnePlus 6 Högtalare som behöver bytas ut?

Om det är så att du endast ska byta bottenskruvarna eller behöver alla delar för att reparera en OnePlus från scratch,så är vi företaget för dig! Exempelvis byteav skärmen eller kameran? Bara att köpa dom samtidigt. Har skärmen fått reporeller till och med stora sprickor? Då borde du köpa ny skärm innan det är fler saker som går sönder,du byter enkelt med hjälp av våra guider på hemsidan. På Fix My Phone erbjuder vikvalitativa produkter för alla slags reparationer som du kan kunna behöva göra på din OnePlus 6. Vi råder dig att köpa med dig mobiltillbehör som skyddar din OnePlus 6. Även om vi gärna vill ha tillbaka dig som kund, så vill vi inte se trasiga telefoner. Vi är som ett sjukhus..för mobiler!