OnePlus 3 Skärm Vit

1,699.00kr

BESKRIVNING

Oavsett om din OnePlus 3 skärm har blivit krossad eller fått en spricka, så kan du lita på att FixMyPhone alltid här för dig! Beställ en ny reservdel hos Fix My Phone redan idag!

OnePlus 3 Skärm Vit

Billig och snabb leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer OP3-S-V Kategori

Beställ en ny OnePlus 3 Skärm Vit!

Har det hänt att din “OnePlus 3 Skärm Vit” fått en jobbig spricka och orsakat så du har fått huvudvärk? Kanske är det en gammal skada som du äntligen vill få ordning på. Det är bra att tänka på att när en mobil har fått en spricka så är det som mobilens skydd har försvunnit, då är det väldigt enkelt för din OnePlus att få mer sprickor. Det värsta är att sprickan kan sprida sig och förstöra andra delar på din mobil, förhindra detta genom att köpa en ny del så fort du kan. OnePlus 3 Skärm Vit köper du smidigt direkt på webben här hos oss. Kom ihåg att köpa med verktygen som behövs ifall du inte redan har dom.

Passa på och läggen beställning innan 15:00 på en vardag, då skickar vi varan samma dag, annars alltid nästkommande vardag.

Börja batteriet att bli jobbig att ladda upp men snabb att dö?

Låter detta bekant “du måste ladda fler gånger om dagen” eller “kommer batteriet under 40% så blir du orolig”? Om du känner igen dig så tycker vi att man borde köpa med ett batteri till din OnePlus 3. Med titeln som “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara din enda tanke när det kommer till tillbehör och telefonreparationer, vi har gjort oss förtjänat den titeln. Det är faktiskt inte direkt svårt när man reparerar telefoner, speciellt till OnePlus modeller. Med guider så är de flesta byten inte alls komplicerade att utföra. Du kan även komma in till oss i butik ifall du vill låta experterna göra jobbet. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. Vad känner du dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik? Beställ dina OnePlus 3 reservdelar nu idag.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.