OnePlus 3 Laddkontakt

99.00kr

BESKRIVNING

Ett nytt OnePlus 3 Laddkontakt kan ordna problem med laddning och synkning via sladd, köp en ny så problemet blir löst!

OnePlus 3 Laddkontakt

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer OP3-LK Kategori

Köp och byt ut din OnePlus 3 Laddkontakt Själv!

Laddkontakt kallas den del som tar hand om laddning och synkning via sladd, krånglar den så är det ett tecken att du behöver en ny. Reagerar inte din OnePlus 3 när du stoppar in sladden så är det ett tydligt tecken att något är fel med Laddkontakten. Som turen vill ha det så är Laddkontakten en enkel del att byta ut. Med enkla steg för steg guider som visar noga hur man ska göra, och en lugn hand så kommer det inte vara några svårigheter att byta reservdelar. Köp OnePlus 3 laddkontakt hos oss innan klockan 15:00 på en vardag så skickar vi den samma dag, annars nästkommande vardag. Vi ser fram emot din beställning!

Vårt sortiment växer varje dag, se vad intressant du kan hitta.

Vi har fler reservdelar och tillbehör till din OnePlus 3 samt andra märken/modeller. Vill du byta ut fler delar tillsammans med din OnePlus 3 Laddkontakt? Då är det bra att beställa dessa reservdelar tillsammans som en order, ingen vill ha dubbelfrakten trots allt! Som “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara ditt första val när det kommer till kunskap om mobilreparation och tillbehör. Något vi har lärt oss är att det inte är direkt struligt att reparera en telefon. Du är även välkommen att besöka oss i butik. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. Vad känner du dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik? Det är helt upp till dig.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.