Laga Kamera Fram & bak iPhone 8 Plus

590.00kr

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

Laga kamera iPhone 8 Plus!

Fokuserar kameran lika bra som den brukar? Har du fläckar eller konstigt ljus på din bilder. Då kan det vara så att det är själva kameran som är skadad. Vi kan då enkelt hjälpa dig att få den utbytt! Oavsett om det är kameran fram (selfie) eller bak så går det att åtgärda.

iPhone 8 Plus tar riktigt bra bilder och man vill självklart att alla ens bilder ska bli lika bra, genom att få denna reservdel utbytt blir din telefon som ny igen. Vi använder oss utav våra så kallade originalkvalité delar, vilket innebär att bildkvalitén ska vara likvärdig originalet.

Fortfarande osäker på vad felet kan vara?

Vi finns här för att hjälpa dig, så är du osäker på om det är kameran som behöver bytas eller om det är något annat som ställer till dessa problem. Kan du besöka närmsta Fix My Phone butik så kan vi felsöka din enhet. Vi kan utföra enklare tester direkt med dig i butiken. Om problemet kvarstår kan vi ta in din enhet och då felsöka den mer grundligt för att fastställa felte.

Reparation på någon timme.

Vi utför alla våra reparationer omgående, det innebär att du kan förvänta dig att få tillbaka din telefon redan senare samma dag. Normalt tar det 30-60 min.

I våra reparationer ingår 90 dagars funktionsgaranti. för att se fullständiga villkor följ länk nedan.

Servicevillkor

Vi rekommenderar alltid att man testar med att göra en fullständig fabriksåterställning för att vara säker på att det inte bara är mjukvaran som ställer till problem. Nedan är en video som kan hjälpa dig stegen igenom hur en återställning görs.

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer