Laga Kamera Lins iPhone 8 Plus

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

Laga kamera lins iPhone 8 Plus!

Kamera linsen på nyare iPhone modeller sticker ut ganska mycket, det kan lätt resultera i att den tar smällen vid eventuella tapp och fall. Har du konstiga prickar och kameran kan inte fokusera längre? det kan vara så att det är själva linsen som ställer till alla problem för dig.
Vi på Fix My Phone kan då hjälpa dig! Vi kan snabbt och enkelt byta ut din spruckna kamera lins. 

iPhone 8 plus har en bra kamera och man vill självklart att alla bilder man tar ska bli lika bra. Därför är det viktigt att du åtgärdar linsen omgående, för om du låter den vara sprucken ökar risken att även bakkameran kommer skadas och då blir reparationen dyrare.

Är det bara rengöring som krävs?

Är linsen ej skadad utan det ser bara ut som att det har kommit in damm mellan linsen och kameran kan vi även fixa det, vi testar alltid noggrant vad felet kan vara. Behöver du ej byta ut lisen utan den bara kräver rengöring kan vi åtgärda detta på bästa sätt. Du är varmt välkommen förbi en utav våra butiker så att vi kan felsöka din enhet och se exakt vad det är som behöver bytas.

Reparation på någon timme.

Vi erbjuder alltid snabba reparationer, det innebär att det normalt tar 30-60 minuter att byta kameralinsen, det innebär att du kan förvänta dig att få tillbaka din enhet redan senare samma dag.

I våra reparationer ingår 90 dagars funktionsgaranti. för att se fullständiga villkor följ länk nedan.

Servicevillkor

Vi rekommenderar alltid att man testar med att göra en fullständig fabriksåterställning för att vara säker på att det inte bara är mjukvaran som ställer till problem. Nedan är en video som kan hjälpa dig stegen igenom hur en återställning görs.

Vi har flertal butiker runt om i landet såsom Göteborg, Borås, Halmstad, Stockholm, Varberg, Trollhättan, Sisjön, Frölunda.

Länk till alla våra butiker.

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer