Laga Kamera Fram/Bak iPhone 6 Plus

590.00kr

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

Laga kamera iPhone 6 Plus!

Fokuserar inte kameran bra längre, eller har du konstiga fläckar och märken på alla bilder du tar med din kamera?  Det kan vara så att din kamera då har skadats. Det är lättare hänt än vad man tror då kameran är en relativt avancerad komponent med rörliga delar. Den sticker även ut ganska mycket på senare modeller vilket gör att den e lättare att skada.

Det kan även vara så att det bara är damm eller fukt som lagt sig i kameran, vi kan självklart alltid försöka rengöra kameran för att se om den ej behöver bytas ut.

Fortfarande osäker på vad felet kan vara?

Om du inte är helt säker på vad det är som ställer till problemen för dig så kan vi hjälpa dig att felsöka enheten, i dem flesta fallen kan vi redan direkt i butiken ge ett förslag på vad det skulle kosta att fixa din telefon. Krävs det mer test kan vi ta in telefonen och ta isär den för att vara säkra på vad felet är.

Vi kan hjälpa dig avgöra om det är hårdvaran som har skadats eller om det kanske är så att det bara är mjukvaran på telefonen som krånglar

Reparation på någon timme.

Vi utför alla våra reparationer så snabbt det går, det innebär att du kan förvänta dig att vara utan telefonen i ca 30-60 minuter.  Så lämna in din telefon, ta en fika och kom sedan och hämta din telefon igen!

I våra reparationer ingår 90 dagars funktionsgaranti. för att se fullständiga villkor följ länk nedan.

Servicevillkor

Vi rekommenderar alltid att man testar med att göra en fullständig fabriksåterställning för att vara säker på att det inte bara är mjukvaran som ställer till problem. Nedan är en video som kan hjälpa dig stegen igenom hur en återställning görs.

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer