Byt Batterie iPhone 6 Plus

449.00kr

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

Byt iPhone 6 Plus batteri idag.

Byt iphone 6 batteri när du har använt din iPhone 6 i några år kan det vara så att batteriet har börjat tappa sin styrka. Batterier är en förbrukningsvara och det innebär att värme, kyla och oregelbunden laddning kan skada batteriet. Det kan i sin tur göra så att batteriet ej har samma kapacitet som tidigare, är det så att du behöver ladda telefonen oftare än vanligt? . Då har vi den perfekta lösningen för dig. Ett enkelt byte utav batterie kan förlänga batteri tiden markant och ge din telefon ett nytt liv.

Byte inom 20 – 60 minuter.

Vi använder våra telefoner väldigt mycket i våra liv, vi har biljetter, kontakter och bank inloggningar i dem. Det gör telefonen till ett utav våra viktigaste verktyg i vardagslivet och det finns inget mer irriterande än att man ska behöva stanna upp för att telefonen kräver 1-2 extra laddningar per dag. Vi utför alla våra reparationer omgående det innebär att du kan förvänta dig att få tillbaka din telefon redan senare samma dag. Det tar ca 20-60 minuter att få batteriet utbytt, så kom förbi redan idag!

Det är även miljövänligt att byta ut batteriet och fortsätta använda samma telefon Så istället för att byta ut din telefon till en ny. Byt bara ut batteriet så kan du fortsätta använda din mobil precis som vanligt. Du sparar tid genom att slippa ominstallera alla appar, inloggningar och skaffa nytt bank-id.

Specifikationer:

  • Originalkvalité
  • Kapacitet: 1810mAh
  • Spänning: 3.8V
  • Kemi:Polymer Batteri Li-Ion
  • Reservdel: Batteri

Då Apple ej säljer eller tillverkar sina egna delar så går det ej att köpa batterier direkt från Apple, våra batterier är av högsta kvalitén och motsvarar originalet både i kapacitet och styrka. Det innebär att våra Originalkvalité batterier är likvärdiga originalet.

Så kom förbi oss redan idag och få det utbytt på direkten! Vi erbjuder alltid snabba och prisvärda reparationer. Vi strävar alltid efter att du ska få tillbaka din telefon redan senare samma dag!

Vi rekommenderar alltid en återställning när man har bytt ut batteriet – Vi kommer ej utföra återställningen i butik utan detta kan du enkelt göra hemma efter behov.

Flertal butiker runt om i landet

Borås, göteborg, Lerum, Norrköping, Frölunda, Stockholm, Stenungsund, Varberg

Länk till våra butiker

Länk till info angående batterier, hur man sköter det på bästa sätt för längre livstid

Video: Hur man får batterier att hålla längre.