Laga Hörlurskontakten iPhone 6s

590.00kr

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

Laga hörlurskontakten iPhone 6s!

iPhone 6s har ett ganska känsligt hörlursuttag, det händer lätt att smuts och fukt kommer in i uttaget och skadar kontakten. Det kan vara så att ljuder sprakar när kontakten rör sig eller att kontakten inte går in hela vägen i uttaget och ramlar ut vid minsta beröring. Det kan även vara så att du inte kan använda mikrofonen vid samtal längre.
Alla dessa fel kan vi enkelt fixa åt dig, vi har kunskapen och expertisen för att ge din telefon ett nytt liv.

Fortfarande osäker på vad felet kan vara?

Vi erbjuder alltid att felsöka din enhet för att vara säkra på vad felet är, så oavsett vad du upplever för problem så finns vi på Fix My Phone här för att hjälpa dig.

Reparation på någon timme.

Det tar ca 30-60 minuter att byta hörlurskontakten, vi erbjuder alltid snabb service och snabba reparationer så att du ska få tillbaka din telefon så snabbt som möjligt.

I våra reparationer ingår 90 dagars funktionsgaranti. för att se fullständiga villkor följ länk nedan.

Servicevillkor

Video på hur man kan rengöra hörlurskontakten, försök att inte peta för mycket i uttaget då det kan skada mer, använd gärna tryckluft då det är relativt skadefritt. Men videon är ett bra exempel om du vill felsöka lite själv.

Vi har flertal butiker runt om i landet såsom Göteborg, Borås, Halmstad, Stockholm, Varberg, Trollhättan, Sisjön, Frölunda.

Länk till alla våra butiker.

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer