Laga Fukt och Vattenskada iPhone 6s

890.00kr

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

Laga fuktskadad iPhone 6s!

Det händer lätt att fukt eller vatten tar sig in i telefonen, det kan vara så att man använder den när det regnar lite för mycket, eller att den slinter ner från handfatskanten rakt ner i vattenstrålen. Oavsett mängd vatten kan vi på Fix My Phone hjälpa dig åtgärda detta.

Om telefonen är helt död eller om det bara är någon funktion som krånglar kan vi hjälpa dig.

Har telefonen lagt av helt, har du kontakter bilder och appar du ej vill förlora? Vi kan då hjälpa dig att sanera telefonen, vi tar isär hela enheten torkar ut allt vatten och tar bort beläggningar. Vi gör alltid vårt bästa för att få igång telefonen utan att radera något innehåll.
Skulle det vara så att det krävs utbyte utav komponenter för att den ska fungera kan vi även hjälpa dig, Då vi har alla reservdelar i lager kan vi snabbt felsöka och testa telefonen. Allt för att den ska komma igång igen.

Misstänker du att det har kommit in fukt?

Om du misstänker att det har kommit in fukt eller vatten rekommenderar vi att du direkt stänger av telefonen och inte försöker använda den, om du försöker använda telefonen kan du kortsluta telefonen och det sänker chansen att den ska fungera som vanligt igen.
Utan stäng av den, ta med den till din närmsta Fix My Phone butik så kan vi öppna upp den och torka ur den omgående. Innan stora skador skett.

Så om telefonen verkar fungera som vanligt betyder inte det att fukten inte kan ställa till framtida skador inuti telefonen.

I våra reparationer ingår 90 dagars funktionsgaranti. för att se fullständiga villkor följ länk nedan.
Garantin gäller ej vid fukt eller vattenskadade enheter, vi kan alltså ej garantera att din telefon kommer fortsätta fungera som vanligt igen.

Servicevillkor

Länk på vad du kan göra om du fått fukt i din telefon för att förhindra skada.

Se på denna videon för att enklare kunna se om du misstänker att du fått in fukt i din telefon

Vi har flertal butiker runt om i landet såsom Göteborg, Borås, Halmstad, Stockholm, Varberg, Trollhättan, Sisjön, Frölunda.

Länk till alla våra butiker.

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer