Kit - iPhone 7 Plus Skärm Display – Originalkvalité - Svart

749.00kr

BESKRIVNING

Köp en ny iPhone 7 Plus skärm i originalkvalitet, det innebär att du får samma höga standard som tillverkaren, Apple, själv använder. För bästa resultat och för förenklad reparationen är vår iPhone 7 Plus-skärm fabriksmonterad med glas, LCD och touchpanel.

Skärmbyte för iPhone 7 Plus

Har du råkat tappa din iPhone 7 Plus så att skärmen spruckit eller fungerar den kanske inte alls längre? Om din iPhone 7 Plus har fått en skada på displayen, glaset, LCD:n eller har en touchfunktion som inte längre fungerar som vanligt, kan vi erbjuda dig en komplett skärm i  originalkvalité. När du köper din utbytesskärm samt verktyg hos oss kan du på ett enkelt sätt byta skärmen själv.

Originalkvaliteten innebär att du får samma höga standard som tillverkaren, Apple, själv använder. Med denna skärm kan du förvänta att touchen fungerar exakt lika bra som original, likaså bild och färgåtergivningen samt glasets hållbarhet.

För bästa resultat och för förenklad reparationen är vår iPhone 7 Plus-skärm fabriksmonterad med glas, LCD och touchpanel. Det innebär att LCD, glas, inre ram och touchfunktionen levereras som ett paket redan från fabriken i ett färdigt paket. Det gör bytet av display enklare och ger ett betydligt bättre resultat.

I vår utbytesskärm ingår;
– LCD-panel
– Frontpanel
– Glas
– Touchfunktion – digitizer

Displayen har en standard HD Retina upplösning på 401 PPI med 1920 x 1080 pixlar. Det är samma som är på din original skärm.

Utbytesskärmen kommer inte med hemknapp, front-kamera, hörsnäcka eller LCD-skärmplatta. Dessa delar behövs flyttas över från den gamla skärmen till den nya. För behålla funktionaliteten i hemknappen krävs det att du använder original hemknappen som monterades i fabrik, då den är kodad med moderkortet går det alltså ej att byta ut hemknappen. Om hemknappen byts ut tappas alla funktioner i hemknappen.

Att byta din skärm själv har aldrig varit lättare. Din telefon får nytt liv med en högkvalitativ skärm som har en upplösning och touchfunktion som är likvärdig med originalkvalitén. Så tveka inte att utnyttja detta prisvärda erbjudandande!

Reservdelen fungerar endast för iPhone 7 Plus. Var vänlig och kontrollera vilken iPhone du har innan beställning.
Utför reparationen själv på dina egna villkor, snabbt, enkelt och billigare än att vända sig till tillverkaren.

Länk till våra laga själv guider.

Skärmbyte för iPhone 7 Plus

Har du råkat tappa din iPhone 7 Plus så att skärmen spruckit eller fungerar den kanske inte alls längre? Om din iPhone 7 Plus har fått en skada på displayen, glaset, LCD:n eller har en touchfunktion som inte längre fungerar som vanligt, kan vi erbjuda dig en komplett skärm i  originalkvalité. När du köper din utbytesskärm samt verktyg hos oss kan du på ett enkelt sätt byta skärmen själv.Originalkvaliteten innebär att du får samma höga standard som tillverkaren, Apple, själv använder. Med denna skärm kan du förvänta att touchen fungerar exakt lika bra som original, likaså bild och färgåtergivningen samt glasets hållbarhet.För bästa resultat och för förenklad reparationen är vår iPhone 7 Plus-skärm fabriksmonterad med glas, LCD och touchpanel. Det innebär att LCD, glas, inre ram och touchfunktionen levereras som ett paket redan från fabriken i ett färdigt paket. Det gör bytet av display enklare och ger ett betydligt bättre resultat.I vår utbytesskärm ingår;- LCD-panel- Frontpanel- Glas- Touchfunktion – digitizerDisplayen har en standard HD Retina upplösning på 401 PPI med 1920 x 1080 pixlar. Det är samma som är på din original skärm.Utbytesskärmen kommer inte med hemknapp, front-kamera, hörsnäcka eller LCD-skärmplatta. Dessa delar behövs flyttas över från den gamla skärmen till den nya. För behålla funktionaliteten i hemknappen krävs det att du använder original hemknappen som monterades i fabrik, då den är kodad med moderkortet går det alltså ej att byta ut hemknappen. Om hemknappen byts ut tappas alla funktioner i hemknappen.Att byta din skärm själv har aldrig varit lättare. Din telefon får nytt liv med en högkvalitativ skärm som har en upplösning och touchfunktion som är likvärdig med originalkvalitén. Så tveka inte att utnyttja detta prisvärda erbjudandande!Reservdelen fungerar endast för iPhone 7 Plus. Var vänlig och kontrollera vilken iPhone du har innan beställning.Utför reparationen själv på dina egna villkor, snabbt, enkelt och billigare än att vända sig till tillverkaren.Länk till våra laga själv guider.