Rea!

iPhone 7 Plus Skärm Kvalitet A - Svart

449.00kr

BESKRIVNING

Mörk skärm? Spricka i glaset? Touch som inte lyder? då är det dags att byta iPhone 7 Plus Skärm Kvalitet A – Svart med tillhörande glas på din iPhone 7 Plus! Denna produkt är byggd på LCD & Touch med glas från tredjepartstillverkare. Detta innebär att du får en skärm med högsta kvalitet så likt den som sitter på en ny telefon som möjligt.

Ibland går skärmen på din mobil sönder vilket kan resultera i dåliga färger och glassplitter. Då måste både din LCD och GLASET bytas. För att enklast lösa detta problem köper du och byter skärmen med GLAS och tillhörande LCD. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 7 Plus Skärm Kvalitet A – Svart! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta skärmen!

Artikelnummer ip7p-da-s Kategori

Köp skärm & glas till din iPhone 7 Plus

Detta är våran näst bästa skärmkvalitet byggd på Original LCD med tredjepart tillverkat glas & touch.

iPhone 7 Plus Skärm Kvalitet A – Svart köper du på Fix My Phone för att kunna laga mobilen själv, våra skärmar kommer kompletta och monterade för en så enkel installation som möjligt för dig. Denna skärm kommer fylla alla behov du har med bra ljus, bra färger och respons touch och ligger precis efter Original versionen i kvalitet. iPhone 7 Plus har en display som återger fantastiska färger och riktigt bra kontrast. Denna reservdel är perfekt för dig som har telefonen som en back-up eller arbetsmobil! Våra skärmar är alltid kvalitets testade innan de skickas ut, allt för att du skall få samma känsla som när telefonen var helt ny!

Byt skärmen innan det går för långt!

Om din skärm har gått sönder, antingen för att du tappat den eller för kvalitén försämrats med tiden, är det dags att skaffa en ny skärm. Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! På Fix My Phone köper du antingen delar & verktyg själv eller lämnar in till oss experter för hjälp med lagningen. Dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen och byta exempelvis kamera på egen hand. Du kan alltid titta på våra guider för att se hur reparationen går till.

Flera delar som behöver bytas?

Om flera delar på mobilen är trasiga? Till exempel byta kamera eller batteriet är det bra att passa på att köpa dessa reservdelar också. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone 7 Plus direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du behöver på iPhone 7 Plus. Beställ gärna också mobiltillbehör som skyddar din iPhone 7 Plus. Bra mobiltillbehör är skärmskydd, mobilskal eller fodral.  Varför inte också passa på att köpa ett par hörlurar också, vi rekommenderar starkt Soundpods. Total Frihet och riktigt bra ljud!

Denna iPhone 7 Plus Skärm Kvalitet A – Svart är kompatibel med

  • Apple iPhone 7 Plus

Byta skärmen & LCD på din iPhone 7 Plus är inte svårt alls, följer du en guide på nätet går det fort och enkelt. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren i reparationer. Andra fördelar vid att göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Varför inte investera i ett skal som skyddar mobilen med det du sparar på att laga själv? Vid frågor om byte av skärm eller annan produkt finns Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.