iPhone 6S Skärm Original LCD + Touch - Svart

529.00kr

BESKRIVNING

Mörk skärm? Spricka i glaset? Touch som inte lyder? Då är det dags att byta skärm. Här har du iPhone 6S Skärm Original – Svart med tillhörande glas! Denna produkt är byggd på original LCD & Touch med glas från tredjepartstillverkare. Detta innebär att du får en skärm med högsta kvalitet så likt den som sitter på en ny telefon som möjligt.

Mobilens skärm kan gå sönder och resultera i glassplitter och dåliga färger. Det innebär att du antagligen har en trasig LCD och GLAS som behöver bytas. För att lösa detta problem och göra din iPhone 6S som ny igen behöver du köpa och byta skärmen med tillhörande LCD och GLAS. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 6S Skärm Original – Svart!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta skärmen!

Artikelnummer ip6s-do-s Kategori

Byt Skärm & Glas på din iPhone 6S själv!

Detta är våran absolut bästa skärmkvalitet byggd på både Original LCD och Original Touch med tredjepart tillverkat glas.

iPhone 6S Skärm Original – Svart köper du här tillsammans med allt för att kunna reparera själv, våra skärmar kommer kompletta och monterade för enkel installation för dig. Denna version är vår absolut bästa och innehåller original LCD & Touch med tredjepartstillverkat glas. iPhone 6S har en display som återger fantastiska färger och riktigt bra ljus. Denna mobilskärm ger dig en känsla likt den du hade när telefonen var nyköpt! Skärmen ger absolut högsta bildkvalité för den mobilen den är avsedd till, allt för att du skall få samma känsla som när telefonen var helt ny!

Byt skärmen innan det går för långt!

är din skärm är trasig för att du tappat den eller när du märker att färgerna/touch har tappat kvalitet kan det vara dags att byta skärm! Fix My Phone erbjuder det du behöver inom reservdelar, teknikdelar och mobildelar! Köp också verktygen som du kan du använda för att reparera telefonen på egen hand med.

Flera delar som behöver bytas?

Om du är i behov av att utföra fler än en reparation på din telefon, som exempel byta kamera eller batteriet är det bra att passa på att köpa dessa reservdelar samtidigt. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du behöver göra på iPhone 6S. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 6S som skärmskydd, mobilskal eller fodral. Varför inte också passa på att köpa ett par hörlurar också, vi rekommenderar starkt Soundpods. Total Frihet och riktigt bra ljud!

Denna iPhone 6S Skärm Original – Svart är kompatibel med

  • Apple iPhone 6S

Byta skärmen & LCD på din iPhone 6S  är inte svårt alls, följer du en guide på nätet går det fort och enkelt. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren i reparationer. Andra fördelar vid att göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Köp också ett skal som skyddar din mobiltelefon, med ett bra skydd kan du undvika framtida reparationskostnader. Vid frågor om våra produkter finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.