iPhone 6S Skärm Kvalitet A - Svart

309.00kr

BESKRIVNING

Mörk skärm? Spricka i glaset? Touch som inte lyder? då är det dags att byta iPhone 6S Skärm Kvalitet A – Svart med tillhörande glas på din iPhone 6S! Denna produkt är byggd på delar från tredjepartstillverkare. Detta innebär att du får en skärm med högsta kvalitet närmast likt originalet.

Mobilens skärm kan gå sönder och resultera i glassplitter och dåliga färger. Det innebär att du antagligen har en trasig LCD och GLAS som behöver bytas. För att lösa detta problem och göra din iPhone 6S som ny igen behöver du köpa och byta skärmen med tillhörande LCD och GLAS. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 6S Skärm Kvalitet A – Svart!  Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta skärmen!

Artikelnummer ip6s-da-s Kategori

Byt Skärm & Glas på din iPhone 6S själv!

Detta är våran näst bästa skärmkvalitet byggd på Original LCD med tredjepart tillverkat glas & touch.

iPhone 6S Skärm Kvalitet A – Svart köper du på Fix My Phone för att kunna laga mobilen själv, För att din reparation skall bli enkelt och smidigt så levereras dessa skärmar med LCD, Touch och glas samt back light.. Denna skärm kommer fylla alla behov du har med bra ljus, bra färger och respons touch och ligger precis efter Original versionen i kvalitet. iPhone 6S har en display som återger fantastiska färger och riktigt bra kontrast. Denna reservdel är perfekt för dig som har telefonen som en back up eller arbetsmobil! Våra skärmar är alltid kvalitets testade innan de skickas ut, allt för att du skall få samma känsla som när telefonen var helt ny!

Byt skärmen innan det går för långt!

Det finns kanske inget som är mer irriterande än när skärmen på mobilen inte fungerar som de skall. Kanske har touchen lagt av eller skärmen är krossad. Då känns det angeläget att byta skärmen. Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! På Fix My Phone köper du antingen delar & verktyg själv eller lämnar in till oss experter för hjälp med lagningen. Dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen och byta exempelvis kamera på egen hand. På vår hemsida hänvisar vi till guider som visar steg för steg hur man byter olika delar i mobilen.

Flera delar som behöver bytas?

Om flera delar på mobilen är trasiga? Till exempel byta kamera eller batteriet är det bra att passa på att köpa dessa reservdelar också. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone 6S direkt hos oss med original kvalitet. Beställ gärna också mobiltillbehör som skyddar din iPhone 6S. Bra mobiltillbehör är skärmskydd, mobilskal eller fodral. Passa också på att köpa ett par hörlurar med, vi rekommenderar starkt Soundpods. Total Frihet och riktigt bra ljud!

Denna iPhone 6S Skärm Kvalitet A – Svart är kompatibel med

  • Apple iPhone 6S

Byta skärmen & LCD på din iPhone 6S  är inte svårt alls, följer du en guide på nätet går det fort och enkelt. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren i reparationer. Andra fördelar vid att göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Varför inte investera i ett skal som skyddar mobilen med det du sparar på att laga själv? Vid andra frågor om byte av display/skärm eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.