iPhone 6S Powerknapp & Volymflex

129.00kr

BESKRIVNING

Låser sig knappen? Blixten slutat fungera? Då är det dags för en ny powerknapp med tillhörande flexar på din iPhone 6S!

Alla delar är viktiga och den här delen är inget undantag, det kan vara svårt att hantera telefonen ifall powerknappen inte fungerar som den skall. Detta gör att du inte kan låsa/stänga av
telefonen med hjälp av knappen. Det kan hända att blixten ha slutat att fungera när du fotar med kameran
& mikrofonen kan spraka vid samtal. Ett byte av iPhone 6S Powerknapp är lösningen på
dessa problem! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS. Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!

Artikelnummer ip6s-power Kategorier ,

Byt Powerknapp & Volymflex på din iPhone 6S själv!

Skulle Powerknapp & Volymknapp ha gått sönder till din iPhone 6S så kommer vi inte svika dig, vi finns här. Vi harallt du behöver för att laga själv, som verktyg. Powerknapp är den delen som finns på sidan avtelefonen som du låser/låser upp och stänger av telefonen med. Men den gör så mycket mer än så!Blixten i kameran och samtalskvaliteten är beroende av den här delen. Problem med blixten kan lösas ifall man byter utdenna del, detsamma kan gälla när det kommer till problem med samtalskvalitén.Köp iPhone 6S Powerknapp & Volymflex idag och slipp ditt problem med mikrofon/blixt/trasig knapp!

Vad är bra tecken på när man borde byta ut knappen?

Har du problem med din powerknapp/volymflex, kameran har kanske problem med blixten eller sålåter inte mikrofonen som den skall, då är det dags att byta ut denna del! Du kan alltid vara säker på att Fix My Phone har det dubehöver! Du kan lita på att du kan köpa mobildelar/reservdelar och verktyg på vår webbshop. Med dessa verktygen kan duanvända för att laga telefonen och byta iPhone 6S Powerknapp helt själv, ta gärna hjälp av våra guider på hemsidan.

Är telefonen totalsönder och allt behövs bytas ut?

Vill du passa på att byta ut flera delar? Du måste kanske även byta skärmeneller batteriet, då kan du lita på att vi har det. Tröttnar du att du behöver ladda telefonen ofta, såär det enkelt att byta den med våra guider till hjälp. Köp batteriet till iPhone 6Sdirekt hos oss med original kvalitet. På vår webbhshop erbjuder vi kvalitativa varor föralla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone 6S. Ta även en titt på vårt sortiment avmobiltillbehör som skyddar din iPhone 6S så som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone 6S Powerknapp & VolymFlex är kompatibel med

Apple iPhone 6SDet är inga svårigheter att byta ut en powerknapp, speciellt med våra guider du kan följa steg för steg. Det är viktigtatt inte stressa, så se till att du har gott om tid att utföra arbetet på.Vill du göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga på egen hand.Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder bådaalternativen, du kan ordna det själv eller få mobilen reparerad av våra experter. Vi erbjuder alltid tre månaders garanti.Lagar du själv blir det billigare. Vi rekommenderar att du köper ett skal med pengarna du sparar genomatt laga den själv. Skulle du även ha andra frågor gällande byte av Powerknapp eller någon annanprodukt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.