iPhone 6S Kameralins

49.00kr

Thumbnail Välj Färg PrisDescription
iPhone 6S Kameralins - rose-guld Rosé guld 49.00kr

iPhone 6S Kameralins Rose Guld

spinner
iPhone 6S Kameralins - guld Guld 49.00kr

iPhone 6S Kameralins Guld

spinner
iPhone 6S Kameralins - silver Silver 49.00kr

iPhone 6S Kameralins Silver

spinner
iPhone 6S Kameralins - gra Grå 49.00kr

iPhone 6S Kameralins Space Gray

spinner

BESKRIVNING

Tycker du inte att kvaliteten är detsamma längre?
Det kan finnas en spricka i linsen eller så är kamerans fokus ur funktion.
Då är det bra tillfälle att byta Kameralins på din iPhone 6S!

Är du inte nöjd med bilderna så kan det vara linsen som är orsaken till detta bekymmer. Köp
en splitter ny kameralins, annars kan hela kameran går sönder. Du fixar
alla dessa problem genom ett byte av iPhone 6S Kameralins! Köp reservdelar och
mobildelar via Fix My Phone!
PS! Kom ihåg att du behöver speciella verktyg för att byta ut delarna, har du inte några så kan du köpa hos oss!

Artikelnummer ip6s-kl Kategorier ,

Reparera Kameralinsen på din iPhone 6S!

Kameralins till din iPhone 6S hittar du här på Fix My Phone. Vi har alla delar och verktyg sombehövs för att du skall kunna laga på helt egen hand. Om man skulle fråga majoriteten vad som är viktigast med en mobilså skulle de flesta svara Kameran! Vi tar bilder på allt möjligt för att dokumentera vårvardag och för att föreviga vissa stunder. Låt inte bilderna förstöras genom att kvalitet på dina bilder bli sämre,en ny kameralins kan förhindra detta. Blir det suddiga bilder? Finns en spricka i kameralinsen?Köp iPhone 6S kameralins så löser du allt strul med bilderna.Upplev känslan att få vackra bilder med din iPhone 6S igen!

Borde jag bara byta kameralinsen och inte hela kameran?

Det är på tiden att byta kameralinsen om du t.ex. har fått en spricka i kameralinsen,eller bara kameralinsen blivit skadad på något sätt.Vårt råd är att byta ut linsen så fort den har fått en skada, även om kameran funkar så borde du byta den.Ligger skadan kvar så kan den sprida sig och påverka hela kameran!Det du behöver inom reservdelar & mobildelar, det har vi! Alla mobildelar/reservdelar och verktyg finns hos oss.Verktygen behövs för att till för att laga telefonen och byta kameralinsen själv. Du kan även lämna in den tillågon av våra butiker så reparerar våra experter den åt dig.

Flera delar som behöver bytas?

Har du övriga delar på din iPhone 6S som behöver att lagas? Det kan vara något litet eller stort, allt från ett skärmbytetill ny laddningsport eller batteri? Köp dessa reservdelar samtidigt så försvinner problemet från dina beskymmer.Att batteriet blir dåligt finns det inget att göra åt, men det är enkelt att bytaden. Med hjälp av våra guider och köpa batteriet till iPhone 6S direkt hos oss med original kvalitet.På Fix My Phone erbjuder produkter av hög kvalité som är menade för alla typer avreparationer som du behöver göra på din iPhone 6S. Köp med mobiltillbehör som skyddar diniPhone 6S som skärmskydd, skal eller fodral, så undviker du att den går sönder igen.

Denna iPhone 6S Kameralins är kompatibel med

  • Apple iPhone 6S

Känner du dig osäker att byta kameralinsen på din iPhone 6S så kan få hjälp av våra guider.Det har aldrig varit lättare att reparera din iPhone 6S. Var bara noga med att varaförsiktig när du ska reparera din iPhone. Om du inte är erfaren i reparationer, stressa inte då!Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom du kanräkna med Fix My Phone i alla lägen, kan du välja vilken lösning som är bäst för dig. Lagasjälv eller lämna in till våra reparatörer. När du byter ut själv blir det skillnad i pris jämfört med omen reparatör gör det, billigare med andra ord! Med pengarna du sparar kan du investera i andra tillbehör! Vid frågor ombyte av kameralins eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid tillgängliga viachatt eller mail service@fixmyphone.se