iPhone 6S Vibrator

89.00kr

BESKRIVNING

Vibrerar inte mobilen? Väcker inte alarmet dig när du har satt det på vibration? Då råder vi att du
byter ut Vibratorn på din iPhone 6S!

Det kan hända att vibratorn sluta att göra sin uppgift…att vibrera. Detta gör att telefonen inte längre kan
hjälpa dig som förr. En simpel lösning är ett byte av iPhone 6S
Vibrator! Köp teknikdelar och mobildelar via Fix My Phones webshopp!

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga och kolla in resten av utbudet på
hemsidan!

Artikelnummer ip6s-V Kategorier ,

Köp och byt ut Vibrator på iPhone 6S!

Inga vibrationer från din iPhone 6S längre? Då borde du köpa en ny vibrator!  Vi har den här på Fix My Phone. Vill du byta ut den själveller vända dig till oss för experthjälp, det är vad du känner dig mest bekväm med. Vibratorns funktion är precissom det låter, den styr vibrationerna i din mobil. Man tänker inte på hur mycket man använder sig av vibratorn,allt från meddelanden, när det ringer,alarm så du vaknar och även spel. Funkar inte denna del riskerar du att missa viktiga samtal och meddelanden.Se till att inte missa något viktigt, Köp en iPhone 6S Vibrator idag!

När är det på tiden att byta vibratorn?

är du slutar känna av vibrationerna helt enkelt. Man inser inte hur viktig vibrationsfunktionen är tillsden saknas, den hjälper dig vid de tillfällen du inte kan använda ljud, på jobbet eller i skolan t.ex..Fix My Phone har det du behöver till rätta priser! Du kan köpamobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg hos oss. Dessa verktyg skall du använda föratt laga din mobil och byta iPhone 6S Vibrator på egen hand, ta gärna hjälp av våra guider.

Jag behöver byta ut flera delar, hur enkelt är det!

Har oturen kan slå till var som helst, det kan vara flera delar som är sönder, hur ska du göra då? Som att bytaut skärmen eller kameran? Då är första steget att köpa dessa delar. Har skärmen spruckiteller fått repor? Byt enkelt ut vibrationsdelen på din telefon själv. Våra guider finns här för att hjälpa dig.På Fix My Phone erbjuder vi kvalitativa produkter för alla typer avreparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone 6S. Förläng din och din iPhones tid tillsammansgenom att köpa till mobiltillbehör som skal, fodral och liknande så behöver du inte oroa dig lika mycket!

Denna iPhone 6S Vibrator är kompatibel med

  • Apple iPhone 6S

Visste du att vi har guider här på hemsidan hur man byter ut delar? Med dom så blir det jätte enkelt.Men vi råder dig att vara ytterst försiktig och ta god tid på dig om du inte är erfaren i reparationer.Även våra experter måste ta det försiktigt och vara väldigt noggranna!Vissa fördelar med att göra det själv är att det är billigare att köpa reservdelar och verktyg ochreparera själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Lagar du självså kostar det även mindre. Investera det du sparar i fantastiska soundpods! Vidandra frågor om byte av Vibrator eller någon annan produkt, så finns vi på Fix My Phone alltidtill hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.