iPhone 6 Plus Kamera bak

179.00kr

BESKRIVNING

Märker du att bilderna blir suddiga? Svårt att få fokus eller spricka i kameran? då är det dags att
byta Kamera med tillhörande flexar på din iPhone 6 Plus!
Är kamera där bak sönder så brukar bilderna i bästa fall vara suddiga, och värsta
så fungerar inte kameran alls. Det är ett tydligt tecken att du behöver byta ut delen.
Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 6 Plus Kamera! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!
PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta kameran!
Artikelnummer ip6p-bk Kategorier ,

Byt ut Kamera på din iPhone 6 Plus själv!

iPhone 6 Plus Kamera bak Finns hos oss med alla verktyg du skulle behöva för att laga den helt själv.För många så är kameran den viktigaste funktionen i en mobil. Vi använder mobilkamera tillallt, semesterfoton, bröllop, sociala medier och så mycket mer. Får du suddiga bilder?Fokusen strular? Har du fått en spricka i linsen? Det är enkelt att fixa genom att köpa en iPhone 6 PlusKamera idag och slippa problemen, samtidigt som din iPhone 6 Plus Kamera blir som ny igen och du kan ta fina foton!

När borde jag byta?

Upplever du att din kamera inte klara av att ta lika bra bilder som när du köpte den? Då är detett tecken att din kamera är trasig eller håller på och går sönder. Fix My Phone har alltid allt du behöver inomreservdelar & mobildelar! Du kan köpa mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss. Med våra guider så kan duenkelt reparera dom själva utan några problem.

Övriga delar som du behöver byta?

Behöver du göra övriga reparationer på din telefon? Till exempel byta laddningsporteller batteriet så skulle det vara bra att köpa dessa reservdelar också, du sparar både tid och pengar! Med våra guider somdu kan hitta här på hemsidan så går det busenkelt att byta ut batteriet. Ifall du märker att du behöver ladda denoftare och oftare, då behöver du endast byta batteri så blir den som ny. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för allatyper av reparationer som du behöver göra på din iPhone 6 Plus. När du nu har reparerat din telefon, passa då på och köpamed mobiltillbehör som hjälper digskydda din mobil, som skärmskydd, skal och fodral..

Denna iPhone 6 Plus Kamera är kompatibel med

  • Apple iPhone 6 Plus

Det är inte alls några svårigheter att byta kameran där bak, följ bara vår guide på nätet så går det fortoch enkelt. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren ireparationer. Andra fördelar med att göra det själv är att det blir billigare att köpa mobildelaroch verktyg och laga själv, stället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix MyPhone erbjuder båda alternativen, fixa själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir detbilligare. Med pengarna du sparar genom att reparera den själv så kan vi tipsa att du köperett skal som skyddar telefonen, eller ett par schyssta hörlurar (psst! Kolla in Soundspods på vår webbshop).Vid andra frågor om byte av Kameran eller någon annan produkt finns vi på Fix MyPhone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.