iPhone 6 Plus Skärm Kvalitet Original LCD + Touch - Svart

699.00kr

BESKRIVNING

Är skärmen mörk? Glaset spruckit? Touch som inte lyder? då är det dags att byta iPhone 6 Plus
Skärm Original – Svart med tillhörande glas på din iPhone 6 Plus!

Mobilens skärm kan gå sönder och resultera i glassplitter och dåliga färger. Det innebär att du
antagligen har en trasig LCD och GLAS som behöver bytas. För att lösa detta problem och
göra din iPhone 6 Plus som ny igen behöver du köpa och byta skärmen med tillhörande LCD och
GLAS. Alla problem försvinner med ett byte av iPhone 6 Plus Skärm Original – Svart! Denna
produkt är byggd på original LCD & Touch med glas från tredjepartstillverkare. Detta innebär
att du får en skärm med högsta kvalitet så likt den som sitter på en ny telefon som möjligt.
Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta skärmen!

Artikelnummer ip6p-do-s Kategorier ,

Byt Skärm & Glas på din iPhone 6 Plus själv!

Detta är våran absolut bästa skärmkvalitet byggd på både Original LCD och OriginalTouch med tredjepart tillverkat glas.

iPhone 6 Plus Skärm kvalitet Original – Svart köper du hos oss tillsammans med allt annat du behöver för att kunna reparera själv,våra skärmar kommer kompletta och monterade dvs “Assembled” för att kunna installera enkelt.Original Kvalitet är våran bästa skärm och innehåller original LCD & Touch med tredjepartstillverkat glas. iPhone 6 Plus har en display som återger fantastiska färger och grymt bra ljus.Vill du få tillbaka känslan av en ny telefon när det kommer till kvalité? Då är denna del ett måsteför dig! Det här är vår bästa skärm i sortimentet när det kommer till kvalitet, vi erbjuder denna för att du ska kunna få tillbaka känslanav en ny telefon.

När ska jag byta skärm?

Med tiden så tappar alla telefonen någon gång, lägger föremål på displayen eller bara ha telefonenfickan med annat som kan repa mot. Under tiden så kommer du märka att färgerna/touch har tappat kvalitet,då det vara dags att byta skärm! Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöverinom reservdelar! Reservdelar och verktyg finns hos oss som du kan köpa.För att kunna reparera själv så behöver du verktyg, har du inte detta så köp även det samt så kan du följavåra guider hur man går tillväga.

Flera delar som behöver bytas?

Är din iPhone i sånt dåligt tillstånd eller att bara delarna har blivit för gamla, då kan det hända att dubehöver utföra fler än en reparation på din telefon. Till exempel byta sensor eller sidoknapparna är det bra attpassa på att köpa dessa reservdelar också. Är batteriet dåligt ochdu behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone 6 Plusdirekt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone så är vårt mål att endast ha kvalitativavaror för alla dina behov när du behöver reparera din iPhone 6 Plus.Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 6 Plus som, mobilskal eller fodral.Varför inte passa på att köpa ett par hörlurar också, vi väldigt mycket om Soundpods.Total Frihet och riktigt bra ljud!

Denna iPhone 6 Plus Skärm kvalitet Original – Svart är kompatibel med

  •  Apple iPhone 6 Plus

Byta skärmen & LCD/OLED på din iPhone 6 Plus är väldigt enkelt, följer du en guide på nätet gårdet fort och enkelt. Men vi kan inte vara noga nog med att man måste vara försiktig och ta din tidom du inte är erfaren i reparationer. Andra fördelar med att göra det själv är att det är billigare attköpa mobildelar och verktyg för att laga själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix MyPhone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir detbilligare. Varför inte investera i ett skal som skyddar mobilen med det du sparar på att lagasjälv? Vid andra frågor om byte av display/skärm eller någon annan produkt finns vi på FixMy Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.