iPhone 4S Batteri

75.00kr

BESKRIVNING

Märker du stor skillnad på batteriet? Snabb urladdning? Störs att den dör vid viktiga tillfällen?
Då är dags att byta batteri på din iPhone 4S!

Batteriet är väldigt känsligt, det är möjligt att hålla den i toppskick lite längre om man är flitig, men
tillslut så måste alla byta batteri. Vanligtvis så brukar man märka en större skillnad på batteriet efter
ett år, men i vissa fall två år.

Inga problem alls säger vi, köp ett batteri i original kvalitet hos oss på Fix My Phone. Våra
batterier är kvalitetstestade och håller en riktigt bra nivå som garanterat gör dig mer än nöjd med din
iPhone 4S igen!

PS. Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga och batteritejp!
Batteritejp måste användas!

Köp och byt ut ditt iPhone 4S Batteri!

Inget batteri håller sig nytt, alla blir gamla och långsamma tillslut. Har det hänt ditt batteri?Skulle du vara i behov av ett så kan du köpa det samt verktygen som behövs för att laga den här på Fix My Phone.iPhone 4S är en telefon som har krävande prestanda. Den är även smockad medfunktioner och en grym hårdvara. Vill du kunna nyttja allt det så behöver du ett bra batteri.Man kan inte ha en gammal motor i en ny Porsche trots allt.Om man utgår ifrån det företaget säger om iPhone 4S, så erhåller denna telefon ett batteri med såhög kvalitet att telefonen klarar mer än 2 timmar än sina föregångare. Med det här batteriet såhar du möjligheten att optimera din telefons allas funktioner. Det gör att du kan göra vad du vill när du har tråkigt,spela spel, titta på film eller vara på nätet i flera timmar.

Specifikation

  •  Ladda upp till 50% på 30 minuter
  •  Stöd för trådlös laddning (QI-teknik & Airpower)
  •  Lyssna på musik eller ljudböcker i upp till 60 timmar
  • Titta på film eller youtube i upp till 13 timmar
  •  Kapacitet på 2700mAh

Finns det tecken jag kan hålla utsikt efter?

Först blir de långsamma, sen att mobilen går från ca10% till 0% på en gång.De klassas som en förbrukningsvara. Därför har vi sett till att vi har ett lager gott medbatterier. Dör mobilen väldigt fort? Tar det längre tid för den att laddas?Då borde du byta ut den. Det finns även mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss.Verktygen är nödvändigt när du ska laga telefonen och byta batteriet helt själv. På vår hemsida finns detguider som hjälper dig genom bytet.

Mera delar som skall bytas?

Vi har de delar du behöver och vi hjälper dig på vägen. Skulle du behöva byta skärmen ellerladdningsporten, då är det bästa att beställa dessa delar tillsammans. Har skärmen blivit trasigvid en olycka kan du enkelt byta den med hjälp av våra guider och köpa skärmen direkt hososs med original kvalitet. Vi har flera mål på Fix My Phone, en av dom är att vi vill att våra produkterska präglas med hög kvalitet för alla typer avreparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone 4S. Se till nu att köpa mobiltillbehör somskyddar din iPhone 4S som skärmskydd, mobilskal eller fodral.Kom ihåg att BATTERITEJP är ett MÅSTE för att fästa batteriet på mobilen.

Batteriet är kompatibelt med

  • Apple iPhone 4S
Är man försiktig och noggrann samt följer våra guider så kan man klara av att byta ett batteri på ca 15 minuter.Det är några saker vi förespråkar, en av dom är försiktighet! Mobildelar är väldigt känsliga!Fördelar med att göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar, verktyg och laga själv.Fix MyPhone erbjuder båda valen, ordna själv eller lagad av experter. Väljer du att laga självoch köpa delarna får du mer pengar att spendera på annat. Varför inte köpa ett par riktigt brahörlurar med pengarna du har tjänat in? Vi kan starkt rekommendera om Soundpods som du kan hitta härpå hemsidan. Behöver du fråga något annat om byte av iPhone 4S Batteri ellerågon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands för dig och för din telefon.