iPhone 4S Batteri

75.00kr

BESKRIVNING​

Märker du stor skillnad på batteriet? Snabb urladdning? Störs att den dör vid viktiga tillfällen?
Då är dags att byta batteri på din iPhone 4S!

Batteriet är väldigt känsligt, det är möjligt att hålla den i toppskick lite längre om man är flitig, men
tillslut så måste alla byta batteri. Vanligtvis så brukar man märka en större skillnad på batteriet efter
ett år, men i vissa fall två år.

Inga problem alls säger vi, köp ett batteri i original kvalitet hos oss på Fix My Phone. Våra
batterier är kvalitetstestade och håller en riktigt bra nivå som garanterat gör dig mer än nöjd med din
iPhone 4S igen!

PS. Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga och batteritejp!
Batteritejp måste användas!

Köp och byt ut ditt iPhone 4S Batteri!

Inget batteri håller sig nytt, alla blir gamla och långsamma tillslut. Har det hänt ditt batteri?Skulle du vara i behov av ett så kan du köpa det samt verktygen som behövs för att laga den här på Fix My Phone.iPhone 4S är en telefon som har krävande prestanda. Den är även smockad medfunktioner och en grym hårdvara. Vill du kunna nyttja allt det så behöver du ett bra batteri.Man kan inte ha en gammal motor i en ny Porsche trots allt.Om man utgår ifrån det företaget säger om iPhone 4S, så erhåller denna telefon ett batteri med såhög kvalitet att telefonen klarar mer än 2 timmar än sina föregångare. Med det här batteriet såhar du möjligheten att optimera din telefons allas funktioner. Det gör att du kan göra vad du vill när du har tråkigt,spela spel, titta på film eller vara på nätet i flera timmar.

Specifikation

  •  Ladda upp till 50% på 30 minuter
  •  Stöd för trådlös laddning (QI-teknik & Airpower)
  •  Lyssna på musik eller ljudböcker i upp till 60 timmar
  • Titta på film eller youtube i upp till 13 timmar
  •  Kapacitet på 2700mAh

Finns det tecken jag kan hålla utsikt efter?

Först blir de långsamma, sen att mobilen går från ca10% till 0% på en gång.De klassas som en förbrukningsvara. Därför har vi sett till att vi har ett lager gott medbatterier. Dör mobilen väldigt fort? Tar det längre tid för den att laddas?Då borde du byta ut den. Det finns även mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss.Verktygen är nödvändigt när du ska laga telefonen och byta batteriet helt själv. På vår hemsida finns detguider som hjälper dig genom bytet.

Mera delar som skall bytas?

Vi har de delar du behöver och vi hjälper dig på vägen. Skulle du behöva byta skärmen ellerladdningsporten, då är det bästa att beställa dessa delar tillsammans. Har skärmen blivit trasigvid en olycka kan du enkelt byta den med hjälp av våra guider och köpa skärmen direkt hososs med original kvalitet. Vi har flera mål på Fix My Phone, en av dom är att vi vill att våra produkterska präglas med hög kvalitet för alla typer avreparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone 4S. Se till nu att köpa mobiltillbehör somskyddar din iPhone 4S som skärmskydd, mobilskal eller fodral.Kom ihåg att BATTERITEJP är ett MÅSTE för att fästa batteriet på mobilen.

Batteriet är kompatibelt med

  • Apple iPhone 4S
Är man försiktig och noggrann samt följer våra guider så kan man klara av att byta ett batteri på ca 15 minuter.Det är några saker vi förespråkar, en av dom är försiktighet! Mobildelar är väldigt känsliga!Fördelar med att göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar, verktyg och laga själv.Fix MyPhone erbjuder båda valen, ordna själv eller lagad av experter. Väljer du att laga självoch köpa delarna får du mer pengar att spendera på annat. Varför inte köpa ett par riktigt brahörlurar med pengarna du har tjänat in? Vi kan starkt rekommendera om Soundpods som du kan hitta härpå hemsidan. Behöver du fråga något annat om byte av iPhone 4S Batteri ellerågon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands för dig och för din telefon.

VANLIGA FRÅGOR & SVAR

Beställningen kan sammanfattas i tre enkla steg.

1. Beställ din Fix Box, lägg beställningen här genom att välja vilket märke, vilken modell och vad du vill reparera. Skulle vi inte ha det valet du är ute efter, så är du välkommen att kontakta oss så ska vi ordna det.

2. Vi skickar din Fix Box till dig som du sedan paketerar ner din enhet i, sen är det bara att skicka tillbaka Fix Boxen till oss. Det medföljer en retursedel på returpaketet du skall skicka din Fix Box i.

3. När vi har mottagit din enhet påbörjar vi din reparation på en gång.

Från det att vi har mottagit din telefon ska det ta 48h innan du får tillbaka den (Helger ej medräknat). De tillfällen då vi inte har din del inne så kan det dröja.

Du beställer Fix Box av oss och får sedan hem ett kuvert med färdiga fraktsedlar, därefter är det bara att paketera ner din mobiltelefon och skicka från närmsta postlåda/ombud. Vid ankomst lagar vi din mobiltelefon, testar och returnerar enheten inom 48 timmar (kan dröja om vi inte har delen i lager). För att välja ett försäkrat fraktalternativ så kan du lägga till REK. Beställ idag så skickar vi din Fix Box samma dag eller nästkommande vardag. Betalning görs med klarna faktura, eller via en betallänk som du får skickat till dig per mail eller sms. 

Betalningen av Fix Box ordern görs främst via Klarna. Skulle Klarna inte vara ett alternativ så finns det möjlighet för Swish eller postförskott (Vid betalning med postförskott tillkommer det en avgift på 188 kr ink moms). Fix Box reparationen hanteras på en gång men skickas först ut efter att betalningen är genomförd.

Vi är sveriges största reparationskedja, vi har över 25 butiker runt om landet och har funnits i 6 år. Anledningen till varför vi har lyckas bli Sveriges största reparationskedja är för vi siktar på kvalité, enkelhet och ser till att personalen vi anlitar har den kunskap och servicetänk för att kunna hjälpa alla möjliga kunder.

Fix Boxen skickas till vårt kontor där vi har reparationsexperter som kan reparera alla märken och modeller.

Priset för en Fix Box reparation och att reparera i butik är samma. Enda skillnaden är hanteringsavgiften som ligger på 49kr. Väljer du att lägga till PostNord REK (Försäkrar ditt paket upp till 10.000kr) så går det på 199 kr!

Det kan ibland hända att telefoner har gömda fel, det är fel som man inte vet om tills man öppnar upp telefonen, upptäcker vi detta så meddelar vi er. Det finns telefoner som t.ex. Samsung som har baksida gjord av glas. Ska man  byta ut skärmen på dessa när baksidan är sönder så kan baksidan spricka helt. Vid det osannolika scenariot där mobilen går sönder tack vare vår reparation så ersätter vi dig.

Vi erbjuder alltid 3 månaders funktionsgaranti på våra reparationer som inte är förbrukningsvaror. I det fall ett garantiärende måste utföras så kan man göra en ny Fix Box beställning men då välja “Garanti” som reparationsval. Innan man beställer en Garantireparation så är det bra att först skriva till FixBox@FixMyPhone.se, för att se att det är en giltig Garanti. I det fall man skickar in en ogiltig garantireparation så kommer det tillkomma 249 kr i avgift.

Ni kan nå oss på FixBox@fixmyphone.se eller Tel: 0760 423 990 för vidare frågor om er reparation.