iPhone 4S Kamera bak

75.00kr

BESKRIVNING

Svårt att få klara bilder som du ser på instagram och facebook? Då kan det vara fel på kameran. Är det fel så tycker vi att man ska byta ut Kameran med tillhörande flexar på din iPhone 4S!

Det kan börja med att bilderna blir dålig, men väntar man för länge så kan det sluta med att kameran slutar fungera helt.
Då låter det givet att man ska byta ut kameran.
Alla problem blir bortblåsta med ett byte av iPhone 4S Kamera! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!
PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att byta kameran!
Artikelnummer ip4s-BC Kategorier ,

Byt ut Kamera på din iPhone 4S själv!

iPhone 4S Kamera bak finner du hos oss tillsammans alla verktyg som krävs för att byta ut den helt själv.Det finns en anledning till varför kameran är så viktig, mobilen har ersatt digitalkameran.Tänk bara allt vi använder kameran till semesterfoton, bröllop, sociala medier och så mycket mer.Får bilderna inte lika stor klarhet? Jobbigt att få till fokuset? Har linsen en spricka?Få problemet ur vägen, förstör inte bilderna med dåliga bilder orsakad av en spricka,beställ en ny idag. Som bonus så blir din iPhone 4S Kamera som splitter ny igen och du kan ta vackra bilder!

Är det ok att vänta med att byta?

Det är inte värt det i längden, det kan och kommer bli värre tillslut.Tycker du att andras bilder blir bättre? Då kan det vara att din kamera är söndrig eller håller på och gå sönder.Fix My Phone har alltid allt du behöver inom reservdelar & mobildelar! Här på sidan så kan du hitta våra guider,använd gärna dom är du reparerar din iPhone 4S. Kom även ihåg att vi erbjuder 3 månaders garanti på våra kameror.

Vill du passa på och byta ut fler reservdelar? Laddningsport?

Ska du utföra flera reparationer? Till exempel byta laddningsporteller batteriet? För att spara pengar och tid, så borde du lägga en beställning på allt du behöver tillsammans!är man ska byta ut delar på en iPhone så handlar det i princip om att bara klicka fast rätt del på rätt plats,inte så svårt. Men man måste ändå vara väldig försiktig.Ett bra tecken på när ett batteriet är dåligt är att den kan gå från ca 15% till att dö helt plötsligt.För att slippa ladda batteriet om och om igen, köp då en ny. På Fix My Phone har vi kvalitativa varor för allatyper av reparationer som du behöver göra på din iPhone 4S. Tar väl hand om din iPhone nu när den är som ny,köp nya mobiltillbehör som skyddar telefonen som tempered glass, fodral osv.

Denna iPhone 4S Kamera är kompatibel med

  • Apple iPhone 4S

En lugn hand, ett par genomgångar med vira guider och gott om tid, så klarar du av att byta ut kameran utan problem.Det finns bara fördelar, inga nackdelar om du byter själv,det blir billigare med andra ord! Vill du inte göra det själv så kan du lämna in telefonen till oss, så tar vi hand om det.Behöver du nya hörlurar så kan vi tipsa om soundpods, du kommer spara pengar genom att laga kameran själv,varför inte passa på och köp ett par?Vid andra frågor om byte av Kameran eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.