iPhone 4 Laddkontakt

49.00kr

Thumbnail Välj Färg PrisDescription
iPhone 4 Laddkontakt - vit Vit 49.00kr

iPhone 4 laddkontakt Vit

spinner
iPhone 4 Laddkontakt - svart Svart 49.00kr

iPhone 4 laddkontakt Svart

spinner

BESKRIVNING

Har du problem med att stoppa in en kontakt i porten? Då är det på tiden att byta Laddkontakt med tillhörande flexar och delar på din iPhone 4 för att åtgärda problemet!

Mobilens Laddkontakt/Laddchip kan gå sönder när råkar tappa den, vatten skada från regnet eller rent slitage?
Det gör att du kan få svårt att ladda telefonen eller flytta över information via sladden. Vid ett byte av iPhone 4 Laddkontakt så försvinner dessa problem på en gång!
Köp reservdelar, mobildelar och teknikdelar via Fix My Phone! Vi levererar snabbt och säkert med
ett brett utbud av teknikdelar som hjälper dig när olyckan varit framme och härjat.

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!

Artikelnummer ip4-lk Kategorier ,

Byta ut iPhone 4 Laddkontakt helt själv!

Köp Laddkontakt till iPhone 4 hos oss här på webben. Ska du byta ut laddkontakten och behöver verktyg?Då har vi garanterat dom till dig, allt samlat på ett och samma ställe. En laddkontakt tar hand om allt som går genom iPhonensport, det kan vara när du laddar eller när du kopplar in den till datorn eller bilen.Då behöver du denna del för att lösa problemet! Köp iPhone 4Laddkontakt på vår webbshop. Så kommer alla problem försvinna när det kommer till laddningen!

Hur vet jag när jag skall byta?

Har du anslutningsproblem, det kan vara laddning eller koppling med sladd mellan telefonen och dator?För att få ordning på felet så är denna del ett måste för dig.Synkroniseringen till datorn kan också jobba sig, både överföringar av filer eller laddning viadatorn. Hos oss finner du alla teknikdelar/reservdelar din telefon behöver. Vi har verktyg och guider som gör det snabbtoch enkelt att byta ut laddkontakten helt själv. Ta en titt på våra guider här på vår hemsida.

Om du vill reparera flera delar?

Om du vill få det så billigt som möjligt när du ska laga en mobil, samla då alla delar på en order.Ser du en spricka på displayen? Måste du ladda telefonen flera gånger per dag?Så kan du enkelt byta dessa delar med hjälp av våra guider här på hemsidan.Köp ditt nya batteri eller nya skärm till iPhone 4 hos oss med original kvalitet. Det vill säga samma tillverkaresom på batteriet som sitter i från början och samma känsla som ursprungsskärmen. På Fix MyPhone erbjuder vi kvalitativa produkter och reservdelar för alla typer av reparationer till din iPhone 4.

iPhone 4 Laddkontakt kompatibilitet

  • Apple iPhone 4

Med våra guider som hjälp så kan du byta vilken del du vill. Ha i åtanke att det är viktigt attlaga mobilen med stor noggrannhet, man kan ibland bara får ett försök.är du väljer att laga den själv sparar du pengar, eftersom det är billigareatt köpa mobildelar och verktyg för att laga enheten själv istället för att reparera hos en verkstad. Villdu hellre att vi ska hjälpa dig reparera telefonen så fixar vi det på Fix My Phone! Med oss så har du både alternativen,laga själv eller få den lagad av experter. Det blir såklart mindre kostsamt när du lagar den själv.ågot smart är att köpa till ett skal eller annat mobiltillbehör med pengarna du sparar. Vidandra frågor om byte av Laddkontakt eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phonealltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.