iPhone 4 Kamera bak

65.00kr

BESKRIVNING

Aldrig nöjd med dina bilder? Blir bilderna inte lika bra som dina vänners? Svårt att få fokus eller spricka i kameran? Då tycker vi att man ska byta ut Kameran med tillhörande flexar på din iPhone 4!

Det kan börja med att bilderna blir dålig, men väntar man för länge så kan det sluta med att kameran slutar fungera helt.
Då låter det givet att man ska byta ut kameran.
Alla problem blir bortblåsta med ett byte av iPhone 4 Kamera! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!
PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att byta kameran!
Artikelnummer ip4-BK Kategorier ,

Byt ut Kamera på din iPhone 4 själv!

iPhone 4 Kamera bak finner du hos oss med alla verktyg som krävs för att laga den helt själv.Det finns en anledning till varför kameran är så viktig, mobilen har ersatt kameran.Tänk bara allt vi använder kameran till semesterfoton, bröllop, sociala medier och så mycket mer.Blir du aldrig nöjd med dina bilder? Fokuset vill inte lägga sig? Har linsen fått en spricka?Ta bort problemet, förstör inte bilderna med dåliga bilder orsakad av en spricka,beställ en ny idag. Som bonus så blir din iPhone 4 Kamera som splitter ny igen och du kan ta vackra bilder!

Är det ok att vänta med att byta?

Gör helst inte det, när en skada är skedd så blir det enklare att få fler sprickor.Tycker du att andras bilder blir bättre? Då kan det vara att din kamera är trasig eller håller på och går sönder.Fix My Phone har alltid allt du behöver inom reservdelar & mobildelar! Här på sidan så kan du hitta våra guider,använd gärna dom är du reparerar din iPhone 4. Kom även ihåg att vi erbjuder 3 månaders garanti på våra kameror.

Vill du passa på och byta ut fler reservdelar?

Vill du utföra flera reparationer till din iPhone? Till exempel byta laddningsporteller batteriet? För att spara pengar och tid, så borde du lägga en beställning på allt du behöver tillsammans!är man ska byta ut delar på en iPhone så handlar det i princip om att bara klicka fast rätt del på rätt plats.Ett bra tecken på att batteriet är dåligt är att den kan gå från ca 15% till att dö helt plötsligt.För att slippa ladda batteriet om och om igen, köp då en ny. På Fix My Phone har vi kvalitativa varor för allatyper av reparationer som du behöver göra på din iPhone 4. Tar väl hand om din iPhone nu när den är som ny,köp nya mobiltillbehör som skyddar telefonen som tempered glass, fodral osv.

Denna iPhone 4 Kamera är kompatibel med

  • Apple iPhone 4

Med en hyffsad normal hand så är det inte några problem att reparera en telefon, följ bara vår guide på nätet så går det fortoch enkelt. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren ireparationer, kolla in våra guider. Det finns bara fördelar, inga nackdelar om du byter själv,det blir billigare helt enkelt! Vill du inte göra det själv så kan du lämna in telefonen till oss, så tar vi hand om det.Med pengarna du sparar genom att reparera den själv så kan vi tipsa att du köperett skal som skyddar telefonen, eller ett par schyssta hörlurar som våra soundpods.Vid andra frågor om byte av Kameran eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.