iPhone 12 Mini Laddkontakt

299.00kr

Thumbnail Välj Färg PrisDescription
iPhone 12 Mini Laddkontakt - rod Röd 299.00kr

iPhone 12 Mini Laddkontakt Röd

spinner
iPhone 12 Mini Laddkontakt - gron Grön 299.00kr

iPhone XS Max Laddkontakt Grön

spinner
iPhone 12 Mini Laddkontakt - bla Blå 299.00kr

iPhone 12 Mini Laddkontakt Blå

spinner
iPhone 12 Mini Laddkontakt - svart Svart 299.00kr

iPhone 12 Mini Laddkontakt Svart

spinner
iPhone 12 Mini Laddkontakt - vit Vit 299.00kr

iPhone 12 Mini Laddkontakt Vit

spinner

BESKRIVNING

Laddar inte mobilen? Kan du inte synka mobilen till datorn? Funkar inte dina vanliga hörlurar? Då är det dags att byta Laddkontakt med tillhörande flexar och delar på din iPhone 12 Mini för att åtgärda problemet!

Mobilens Laddkontakt/Laddchip kan ibland gå sönder utav tappskada, vattenskada eller rent utav sluta fungera pga slitage. Detta gör att du inte kan ladda mobilen eller flytta över information till datorn. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 12 Mini Laddkontakt! Köp reservdelar, mobildelar och teknikdelar via Fix My Phone! Vi levererar snabbt och säkert ett brett utbud av teknikdelar som hjälper dig när olyckan varit framme.

Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!

Artikelnummer ip12m-lk Kategori

Laga iPhone 12 Mini Laddkontakt själv!

Köp din iPhone 12 Mini Laddkontakt hos Fix My Phone. Vi har även alla verktyg som behövs för att du skall kunna byta själv. Laddkontakten finns till för att din mobil ska kunna till exempel laddas och överföra information via synkning. Den här reservdelen fixar problemen som exempelvis när mobilen inte mottar ström vid laddning eller inte reagerar när den kopplas till datorn. Köp iPhone 12 Mini Laddkontakt hos oss. Så blir dina problem med laddning eller överföring som bortblåsta!

När ska du byta ut laddkontakten?

Börjar din mobil glappa vid laddning eller andra anslutningsproblem är det dags för en reparation av laddkontakt. Ett annat problem man kan stöta på kan vara att synkroniseringen till datorn. Både när det kommer till överföring av filer eller laddning via USB porten till datorn. Vi har precis det du behöver för att laga din laddkontakt! Du kan köpa alla teknikdelar/reservdelar och verktyg hos oss. Verktygen använder du för att laga telefonen och byta iPhone 12 Mini Laddkontakt på egen hand både enkelt och snabbt!

Vill du reparera flera delar?

Finns det andra delar som bör bytas? Är det kanske din trasiga skärm eller ditt batteri som behöver är det bra att passa på att köpa dessa delar nu direkt, färre leveranser och bättre för miljön. Är skärmen i dåligt skick och du behöver ladda ofta är det enkelt byta det med hjälp av guider och handla batteri eller skärm till iPhone 12 Mini direkt hos oss med original kvalitet. Det vill säga samma tillverkare som på batteriet som sitter i från början och samma känsla som ursprungsskärmen. På Fix My Phone erbjuder vi kvalitativa produkter och reservdelar för alla typer av reparationer till din iPhone 12 Mini. Glöm inte att köpa med mobiltillbehör som skyddar din iPhone 12 Mini som skärmskydd, mobilskal eller displayskydd.

iPhone 12 Mini Laddkontakt kompatibilitet

  • Apple iPhone 12 Mini

Våra guider förenklar det för dig att byta ut vilken del som helst. Se däremot till att utföra reparationen med försiktighet utan stress om du inte är erfaren i reparationer. När du lagar din mobil själv sparar du en stor slant. Eftersom det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga enheten istället för att reparera hos en verkstad. Vill du få mobilen lagad av en reparatör hjälper vi dig med det! Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Varför inte investera det du sparar i ett mobilskal som skyddar hela din mobil? Vid andra frågor om byte av Laddkontakt eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.