iPad G7 skärm svart

BESKRIVNING

Mörk skärm? Spricka i glaset? Touch som inte lyder? då är det dags att byta iPad G7 Skärm Svart med tillhörande glas på din iPad G7!

Mobilens skärm kan gå sönder och resultera i glassplitter och dåliga färger. Det innebär att du antagligen har en trasig LCD och GLAS som behöver bytas. För att lösa detta problem och göra din iPad G7 som ny igen behöver du köpa och byta skärmen med tillhörande LCD och GLAS. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPad G7 Skärm Svart! Denna produkt är byggd på original LCD & Touch med glas från tredjepartstillverkare. Detta innebär att du får en skärm med högsta kvalitet så likt den som sitter på en ny telefon som möjligt. Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta skärmen!

Artikelnummer ipg7-ss Kategori

Laga skärm & display på iPad G7, själv!

Detta är våran absolut bästa skärmkvalitet byggd på både Original LCD och Original Touch med tredjepart tillverkat glas.

iPad G7 skärm – Svart köper du här tillsammans med allt för att kunna reparera själv. För en enkel montering så levereras denna skärm med komplett LCD, Touch och glas samt back light. Allt för att resultatet skall bli bra när du installerar din nya skärm på din mobiltelefon. Denna version är vår absolut bästa och innehåller original LCD & Touch med tredjepartstillverkat glas. iPad G7 har en display som återger fantastiska färger och riktigt bra ljus. Denna mobilskärm ger dig en känsla likt den du hade när telefonen var nyköpt! Skärmen ger absolut högsta bildkvalité för den mobilen den är avsedd till, allt för att du skall få samma känsla som när telefonen var helt ny!

Byt skärmen innan det går för långt!

När din skärm är trasig för att du tappat den eller när du märker att färgerna/touch har tappat kvalitet kan det vara dags att byta skärm! Fix My Phone erbjuder det du behöver inom reservdelar, teknikdelar och mobildelar! Köp också verktygen som du kan du använda för att reparera telefonen på egen hand med. Du kan också kolla på våra guider för att se hur experterna reparerar!

Flera delar som behöver bytas?

Behöver du utföra fler än en reparation på din telefon? Till exempel byta kamera eller batteriet är det bra att passa på att köpa dessa reservdelar också. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till iPad G7 direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du behöver göra på iPad G7. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPad G7 som skärmskydd, mobilskal eller fodral. Varför inte också passa på att köpa ett par hörlurar också, vi rekommenderar starkt Soundpods. Total Frihet och riktigt bra ljud!