Huawei P20 Pro Högtalare

590.00kr

BESKRIVNING

Ett byte med Huawei P20 Pro Högtalare löser problemet med dåligt/Krassligt ljud eller inget ljud alls.

Huawei P20 Pro Högtalare

Bra priser och snabb leverans!

På Fix My Phone kan du få din mobil lagad med expressfart, med flera års erfarenhet och goda resultat så fortsätter vi att vara ledande inom vårt område när det kommer till reparationer. Behöver du reparera din mobil så är det till oss du skall gå till! Vi lagar i princip alla modeller och olika typer av reparationer för att du skall känna att du behöver bara gå till ett enda ställe, nämligen Fix My Phone. Vi ser fram emot ditt nästa besök och att få laga just din mobil!

Artikelnummer HWP20P-HT Kategori

För att lösa problem med Huawei P20 Pro Högtalare så behöver man helt enkelt byta ut den.

Ett byte av Huawei P20 Pro Högtalare är lösningen till många problem med dåligt ljud eller ljud som försvinner helt och hållet. Det kan vara enkelt hänt att högtalaren blir trasig och strular till det för dig. Huawei P20 Pro Högtalare köper du enklast direkt på webben här hos oss. Vi erbjuder alltid högsta kvalitet på våra produkter och 3 månaders garanti på alla varor som inte är förbrukningsvaror.

Köp med alla delar du behöver och slipp dubbelfrakten!

Skulle du behöva fler delar så är det inga konstigheter, vi har dom till dig på vår webshopp. Som skärm, batterier, baksidor men även kamera både fram och bak. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har fixat din telefon, så vi kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. Med våra reservdelar lagar du enkelt dina enheter själv. Det är inte så svårt att utföra reparationer med hjälp av våra guider och verktyg.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.