Huawei P20 Pro Kamera

985.00kr

BESKRIVNING

En bra kamera är ett måste i många lägen. Ha en fungerande kamera redo när du ska på bröllop, semester och liknande.

Huawei P20 Pro Kamera

låga priser och snabb leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer hp20p-cb Kategori

Men en bra telefon som Huawei P20 Pro så ska man ha en bra fungerande kamera! Köp en Huawei P20 Pro Kamera och byt ut den gamla.

En bra mobil ska ha en bra kamera, punkt slut. Fungerar inte din kamera som den skall så är det dags tycker vi att byta ut den.Ett byte av Huawei P20 Pro Kamera gör att du inte kommer behöva oroa dig över oklara bilder längre. Byt ut kameradelen för att kunna ta klara och vackra bilder igen! Låt inte semester/Bröllop minnen bli förstörda av en dålig kamera. Huawei P20 Pro Kamera köper du enklast direkt på webben här hos oss. Fix My Phone garanterar alltid högsta kvalitet!

Vi garanterar bra resultat! Vårt mål är nöjda kunder. Vill du ha reservdelar så har vi dom!

Vi har ett stort sortiment och bred kunskap inom mobilreparation efter flera år av reparation, skulle du behöver övriga delar så har du dom här. Så som laddkort, batterier, skärm men också framkameran. Med våra reservdelar lagar du enkelt dina enheter själv. Med guider så är de flesta byten inte alls svåra att utföra. Du kan även komma in till oss. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har fixat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. Vad vill du helst göra? Laga själv eller lämna till våra experterna?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.