DAMMBLÅSARE

69.00kr

BESKRIVNING

För att rengöra insidan på en telefon så behöver man en dammblåsare.

Dammblåsare

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer N-DAM Kategori

Köp Dammblåsare för att rengöra telefonen under reparation

Rengör inte insidan av telefonen med fingret eller kläder, använd en dammblåsare.

Damblåsare behövs för att rengöra insidan av telefonen, mobildelar är väldigt känsliga och blir lätt skadade ifall man rengör dom för hand. Det som är bra med denna produkt är att du kan använda den till så många fler saker, rengöra datorer, iPads, ja allt annat som är känsligt helt enkelt. Damm och sånt kan förstöra en telefon så undvik helst inte att rengöra medans du ändå reparerar telefonen. Beställer du innan klockan 15:00 (Vardagar) så skickas den oftast samma dag! Men annars alltid inom 24h (Vardagar).

Önskas andra delar? Byta ut kameran?

Önskar du byta ut fler delar? Se då till och köp ett nu så du får alla delar på en och samma order och slipp dubbelfrakten! Med titeln “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara ditt första val. Det är inte avancerat när man reparera en del själv. Med guider så är de flesta reparationer inte alls komplicerade. Du kan även komma in till oss i butik. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester innan och efter vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. vad känner du dig mest bekväm med? reparera själv eller lämna till våra experterna i butik?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.