ANTISTATISK MATTA

189.00kr

BESKRIVNING

Är du rädd att statisk ström ska förstöra mobilens reservdelar? Det borde du vara om du inte har något skydd, som tur är har vi en Antistatisk matta för dig.

Antistatisk (ESD) matta som används vid reparationer av mobiler & surfplattor.

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer N-ANT-MAT Kategori

Köp Antistatisk matta hos Fix My Phone.

Statisk dröm är livsfarligt för elektronikdelar, köp med den här antistatiska mattan för att förhindra att statisk ström tar kål på din telefon.

Antistatisk matta används till reparation för smartphones och iPads, det förhindrar att det kommer statisk ström på dina mobildelar. Den här produkten kan använda till allt som har elektroniska delar, ska du byta en dator? Då är den här delen bra för det med. Beställer du innan klockan 15:00 (Vardagar) så skickas den oftast samma dag! Men annars alltid inom 24h (Vardagar).

Behöver din mobil fler delar? Ta en titt genom vårt sortiment och se vad som behövs.

Är din telefon i sånt tillstånd att den behöver fler delar? Se då till och köpa med allt nu så du får alla delar på en och samma order och slipp dubbelfrakten! Med titeln “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara ditt första val. Det är inte krångligt när man reparera en telefon på egen hand. Med guider så är de flesta reparationer inte alls komplicerade. Du kan även komma in till oss i butik. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester innan och efter vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. vad känner du dig mest bekväm med? reparera själv eller lämna till våra experterna i butik?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.