Apple Watch S4 40mm Batteri

249.00kr

Slut i lager

Beskrivning

Förnya livslängden på din smart watch med ett nytt batteri!

Smart watch eller vanlig klocka, alla behöver nytt batteri.

Man märker inte alltid av skillnaden i batteritid, tills man tänker efter hur lite man behövde ladda den innan. Köp ett nytt Apple Watch S4 40mm Batteri hos Fix My Phone och upplev skillnaden med ett helt nytt batteri. Köp delen hos Fix My Phone e-handel eller i en av våra många butiker runt om Sverige om du hellre vill det. I vår e-handel finns det dessutom de verktyg och tillbehör som behövs för att byta ut batteriet på din klocka. Ett batteri kan oftast hålla sig i nyskick i ca 1 år, efter första året kan det snabbt gå nerför, oavsett hur duktig och försiktig man är med laddningen. Låt inte din vardagskvalitet sänkas på grund av ett dåligt batteri du alltid måste ladda efter lite användning.

Köp en av oss idag och ge ett nytt liv till din Apple Watch!

Vad bör man se efter, vad för tecken finns det på ett dåligt batteri?

Det vanligaste tecknet är batteritiden. Att din klocka laddas upp fort men även dör snabbt är en tydligt tecken. Vi rekommenderar ett batteribyte vid det har laget. Du kan alltid vara säker på att Fix My Phone har det du behöver! Du kan lita på att du kan köpa de mobildelar/reservdelar som du behöver på vår webbshop. Verktygen använder du för att laga telefonen och byta Apple Watch batteri helt själv, ta gärna hjälp av våra guider på hemsidan.

Vi har även skärmar!

Köp de delar du behöver eller du tror kommer behöva. Du måste kanske även byta skärmen, då kan du vara säker att vi har det. Det är väldigt frustrerande att behöva oroa sig att ha en laddningssladd till hands överallt du går eftersom din telefon dör snabbt. Hos oss erbjuder vi varor av hög kvalitet för alla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din Apple Watch S4 40mm Batteri, vi vill att din smart watch ska hålla samma kvalitet som när du köpte den. Du kan även passa på och köpa tillbehör till din telefon, vi har skal och displayskydd till nästan alla modeller!

Denna Apple Watch S4 40mm Batteri batteri är kompatibel med

  • Apple Watch S4 40mm Batteri

Är du förberedd så är det inget jobbigt pussel att byta ut reservdelar. Det är viktigt att ha gott om tid på sig. Det är på ett sätt samma princip som avancerat lego, lägga rätt del på rätt plats! Vill du göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga på egen hand. Istället för att reparera hos en verkstad. Vi erbjuder alltid tre månaders garanti.
Lagar du själv blir det billigare. Med pengarna du sparar genom att reparera själv så rekommenderar vi att du köper nytt tillbehör, vi vill inte heller att din mobil ska gå sönder igen. Skulle du även ha andra frågor gällande byte av Powerknapp eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.