Apple Watch S1 42mm Batteri

249.00kr

Dör din Apple Watch snabbt? Klockans liv är inte på topp? Då är det dags för ett nytt batteri till din Apple Watch S1 42mm batteri!

Alla delar har ett viktigt syfte och den här delen är absolut inget undantag, det kan vara svårt att hantera telefonen
om batteriet hela tiden dör. Detta gör att du inte kan använda din Smart Watch precis hur du vill. Får du inte inget liv i klockan så kan batteriet vara skurken.
Ett byte av Apple Watch Batteri är lösningen på batteri problem! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS. Glöm inte att du behöver speciella verktyg för att laga en Apple Watch, köpt till dessa ifall du inte har.

Slut i lager

Artikelnr: AWS142MM-Bat Kategori:

Beskrivning

Även Apple Watch kan behöva nytt batteri!

Fix My Phone tar hand om dina batteribehov!

Vi finns alltid nära ifall en del skulle sluta fungera, detta gäller självklart batteriet till din Apple Watch S1 42mm. Köp delen här i vår onlineshop eller i butik om du önskar.
Vi har allt du behöver för att kunna reparera helt på egen hand, som t.ex. verktygen som behövs.
Ett batteri kan oftast hålla topp-form i ca 1 år, sen börjar det gå nedför, oavsett hur flitig man är. Låt inte din vardagskvalitet sänkas på grund av ett dåligt batteri du alltid måste ladda efter lite användning.

Köp en av oss idag och ge ett nytt liv till din Apple Watch!

Hur vet man när batteriet behöver bytas?

Det finns ett par tydliga tecken. I det fall klockan laddas upp snabbt men snabbt dör. Då behöver du nog byta. Du kan alltid vara säker på att Fix My Phone har det du behöver! Du kan lita på att du kan köpa mobildelar/reservdelar och verktyg på vår webbshop. Verktygen
använder du för att laga telefonen och byta Apple Watch batteri helt själv, ta gärna hjälp av våra guider på hemsidan.

Är även skärmen sönder?

Köp de delar du behöver eller du tror kommer behöva. Du måste kanske även byta skärmen, då kan du vara säker att vi har det. Det är väldigt frustrerande att behöva oroa sig att ha en laddningssladd till hands överallt du går eftersom din telefon dör snabbt. Hos oss erbjuder vi varor av hög kvalitet för alla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din Apple Watch S1 42mm, vi vill att din smart watch ska hålla samma kvalitet som när du köpte den. Du kan även passa på och köpa tillbehör till din telefon, vi har skal och displayskydd till nästan alla modeller!

Denna Apple Watch S1 42mm batteri är kompatibel med

  • Apple Watch S1 42mm

Är du förberedd så är det inget jobbigt pussel att byta ut reservdelar. Det är viktigt att ha gott om tid på sig. Det är på ett sätt samma princip som avancerat lego, lägga rätt del på rätt plats! Vill du göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga på egen hand. Istället för att reparera hos en verkstad. Vi erbjuder alltid tre månaders garanti.
Lagar du själv blir det billigare. Med pengarna du sparar genom att reparera själv så rekommenderar vi att du köper nytt tillbehör, vi vill inte heller att din mobil ska gå sönder igen. Skulle du även ha andra frågor gällande byte av Powerknapp eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.

Ytterligare information

Vikt 0.15 kg
Dimensioner 15.5 × 3 × 2 cm