Xiaomi Redmi Note 8 Pro baksida svart

349.00kr

BESKRIVNING

Har din Xiaomi Redmi Note 8 Pro åkt i golvet så att din baksida har fått en spricka? Beställ en ny här hos Fix My Phone idag!

Xiaomi Redmi Note 8 Pro baksida Svart

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer XMRN8P-BS-S Kategori

Laga din Xiaomi Redmi Note 8 Pro baksida svart själv!

Har din Xiaomi Redmi Note 8 Pro baksida fått en spricka? Ramlat i marken? Det är enkelt gjort att en baksida får en spricka. En liten spricka kanske inte verkar så farligt, men det är lätt hänt att en spricka gör så hela baksidan blir sprucken! Tänk dig en spricka på is, fortsätter du gå på isen och lägger tyngd på den så kommer sprickorna sprida sig och tillslut så kommer isen att spricka. Byt ut din baksida nu innan det blir värre, och som ett stort bonus så kommer baksidan att se och kännas som ny! Xiaomi Redmi Note 8 Pro baksida Svart köper du enklast direkt på webben här hos oss. Kom ihåg att köpa med verktygen som behövs ifall du inte redan har dom.

Vill du byta ut fler reservdelar?

Ett batteri blir lätt dåligt, vill du passa på och köpa med ett till din Xiaomi Redmi Note 8 Pro så du är redo när det behövs ett byte? Passa då på och beställ ett nu så du får alla delar på en och samma order och slipp dubbelfrakten! Med titeln “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara ditt första val. Det är inte avancerat när man byter reservdelar. Med guider så är de flesta reparationer inte alls avancerade. Vill du så kan du även komma in till oss i butik. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. vad känner du dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik? Beställ de reservdelar du behöver till din Xiaomi Redmi Note 8 Pro idag!

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.