Skip to content
Linköping, Storgatan 28

Fix My Phone
Linköping, Storgatan 28

Hitta oss på Storgatan 28, 582 23 Linköping

Kontakt

 • Storgatan 28, 582 23 Linköping

 • Kontakt

  0735-215-657

 • Öppettider

  Mån-fre 10-19
  Lörd 10-17
  Sön 12-16

Laga mobiltelefon i Linköping Centrum

Laga iPhone i Linköping, Storgatan 28, Centrum. Här kan du reparera alla typer av skador på din mobil: iPhone, Samsung Galaxy, Huawei Oneplus eller någon annan mobiltelefon. Du är alltid välkommen in till oss på drop-in, oavsett problem. De flesta reparationerna på din telefon är klara på 30 minuter. Fix My Phone kan också reparera trasig iPad skärmar samt Apple Watch delar!

Är du ute efter en mobil? Köp en fabriksåterställd iPhone hos oss, alltså en fräsch begagnad iPhone som fungerar perfekt. Smart och bra för miljön!

Eller du kanske har köpt en ny telefon och vill sälja din begagnad mobil? Då köper vi gärna din begagnade iPhone från dig, oavsett skick. Läs mer här under!

365 dagars garanti

Gäller dem flesta reaprationer,
besök oss redan idag

30 min reparation

på renoverad iPhone, gäller
samtliga modeller

Köp, Sälj eller laga mobilen

Störst i Sverige med 32 butiker

Vi reparerar din mobiltelefon eller surfplatta på ca 30 minuter på Drop-in. Arbetet utförs transparent, reparationen utförs framför dig. Har du en krossad skärm, ett uttömt batteri eller en knapp som slutat fungera på din mobiltelefon? Vår utbildade personal finns där för att hjälpa dig och kan reparera det mesta på din mobil!

Vi reparerar mer än 130 olika typer av Smartphones och surfplattor: iPhone, iPad, Samsung Galaxy, Huawei, Oneplus, Nokia, Sony, HTC etc. De reservdelar och verktyg som används för att reparera din telefon har genomgått en lång testprocess för att säkerställa att de uppnår Fix My Phones höga kvalitetskrav.

Välkommen in till någon av våra 32 Fix My Phone butiker, för en kostnadsfri konsultation och en snabb reparation på din mobiltelefon!

Vad våra kunder tycker

“Jag var beredd på att köpa en ny mobil då jag tappade min. Valde att besöka Fix My Phone för att se vad man kunde göra. Gick därifrån efter bara en kort stund med en mobil som verkar helt ny, rekommenderas starkt!”

Lovisa Ståhl

“Behövde byta display på min iphone 6 och hittade Fix My Phone på nätet. Bestämde mig för att gå till deras närmsta butik och fick hjälp snabbt. Det var 3 veckor sen och allt är frid och fröjd med min iphone.”

Tommy Ollson

Köp en begagnad iPhone-mobiltelefon online och i Butik

Fix My Phone är din destination för begagnade iPhone-mobiler. Vi erbjuder möjligheten att både köpa och sälja din begagnade iPhone i butik och online. Alla mobiltelefoner som vi säljer är noggrant återställda till fabriksstandard, genomgår 72 stegs tester, och vid behov repareras de av våra kunniga experter på Fix My Phone.

Varmt välkommen att handla i våra fysiska butiker eller på vår webbplats. Tveka inte att besöka oss redan idag och hitta din nästa begagnade iPhone!

Skicka in mobilen med post & få den tillbaka reparerad

Om din mobiltelefon behöver lagas och du inte har möjlighet att besöka en av våra butiker, då har vi den perfekta lösningen för dig. Skicka enkelt in din mobil med posten, och inom 48 timmar från det att vi mottar enheten, kommer du få den skickad tillbaka lagad. Beställ vår tjänst som kallas Fix Box. För att göra processen så smidig som möjligt erbjuder vi något vi kallar "Fix Box". Med denna Fix Box kommer du att få en specialanpassad låda som innehåller skyddsmaterial och en förbetald returfraktsedel.

Vi har förberett allt åt dig. Dessutom, ingår fri frakt både när du skickar in din mobil och när vi skickar tillbaka den till dig. När vi har mottagit din enhet påbörjar vi din reparation på en gång. Din lagade mobil returneras till dig inom 48 timmar från att enheten är mottagen.

Reservdelar & teknikdelar till din mobilen eller surfplatta

Reservdelar & teknikdelar till mobilen & surfplattan

Upptäck ett brett utbud av reservdelar som inkluderar batterier, skärmar, glas och displayer för populära enheter som Apple iPhone, iPad, Samsung Galaxy, Google Pixel och Huawei. Nu kan du enkelt köpa reservdelar som iPhone-skärmar, glas, displayer och batterier för att själv kunna reparera din enhet. Dessa delar finns tillgängliga både online och i många av våra fysiska butiker. Snart kommer du att kunna hitta ett omfattande sortiment av teknikdelar, reservdelar och tillbehör för din mobiltelefon och surfplatta.

Dessa delar finns tillgängliga både online och i många av våra fysiska butiker. Snart kommer du att kunna hitta ett omfattande sortiment av teknikdelar, reservdelar och tillbehör för din mobiltelefon och surfplatta. Vi erbjuder dig möjligheten att beställa högkvalitativa reservdelar till din iPhone, iPad och Samsung Galaxy.

Alla nödvändiga mobildelar och komponenter som gör det möjligt för dig att byta ut och reparera delar på din mobiltelefon. Vårt sortiment uppdateras regelbundet, och vi har starka relationer med våra leverantörer för att alltid kunna tillhandahålla de mest efterfrågade mobila reservdelarna för Apple, Samsung, Oneplus och Huawei. Bland vårt sortiment av reservdelar till mobilen och surfplattan kommer du kunna köpa allt ifrån laddkontakt, batterier displayer och skärmar samt andra komponenter som din mobiltelefon eller surfplatta kan tänkas behöva

Laga Mobilen —

Mobiltelefon reparation i någon av våra 32 butiker, vi finns bland annat i Stockholm, Göteborg, Borås, Halmstad, Norrköping, Sundsvall, Gävle, Örebro eller Skicka in via Fix Box

Behöver din smartphone eller surfplatta reparation? Hos oss kan du reparera mobilen på Drop-in och få din enhet fixad inom 30 minuter. Alla reparationer utförs av våra experter direkt i vår butik. Har du en krossad iPhone-skärm, ett dåligt mobilbatteri eller en knapp som slutat fungera? Våra kunniga tekniker kan hjälpa dig reparera det mesta på din mobiltelefon! Vi erbjuder reparationstjänster för över 130 olika modeller av smartphones och surfplattor, inklusive iPhone, iPad, Samsung Galaxy, Huawei och Oneplus. Alla reservdelar och verktyg som används för att reparera din telefon har genomgått en lång testprocess för att säkerställa att de uppnår Fix My Phones höga kvalitetskrav.

Välkommen till din närmaste reparationsbutik. Vår verksamheten hjälper fler än 100.000 kunder varje år.

Laga mobilen i Linköping, eller laga på egen hand med våra delar!

Fix My Phone är Sveriges största reparatörer för mobiler och surfplattor. Här får du din smartphone och surfplatta reparerad snabbt! Oftast på bara 30 minuter, välkommen in på drop-in. Du kan laga iPhone, Huawei, Samsung Galaxy och Xiaomi mm. Vill du laga mobil skärm, har du krossad glas, ett trött och segt batteri eller en kamera som ger dåliga bilder? Vår utbildade personal finns där för att hjälpa dig och kan reparera det mesta på din mobiltelefon!

Vi på Fix My Phone lagar och reparerar mobiler och enheter från; iPhone, iPad, Samsung Galaxy, Huawei, Oneplus, Google Pixel, Asus, Motorola etc. Vi har original delar samt originalkvalitet på de allra flesta av våra skärmar och teknikdelar. Välkommen in till Fix My Phone för en kostnadsfri konsultation och en snabb reparation på din mobiltelefon!

Laga mobilen i Linköping

Sprucket glas på skärmen på din mobil? Dåligt batteri som dör snabbt? Fuktskada i telefonen?Knapp på din telefon slutat fungera?

Våra utbildade tekniker finns till för dig och för att kunna erbjuda dig den bästa hjälpen i Centrum av Linköping. Vi på Fix My Phone kan reparera det mesta på din mobiltelefon! Vi reparerar mer än 100 olika typer av Smartphones och surfplattor från alla stora märken som: iPhone, iPad, Samsung Galaxy, Huawei, Oneplus, Asus, Motorola, Google Pixel etc. De reservdelar och verktyg som används för att reparera din telefon är utav högsta kvalitet för att ge dig det bästa resultatet.

Bor du i Linköping är du varmt välkommen att skicka in din trasiga mobil till oss för en lagning. När våra kunder kommer i kontakt med oss för att deras skärm är sprucken så är det för att de vet att vi löser problemet billigt och snabbt. Det är ju vanligt för mobilen att utsättas för en olyckshändelse. Det kan vara att man tappat mobilen. Eller att en olycka inträffat av liknande sort där skadan på mobilen blivit en spricka eller att skärmen blivit helt oanvändbar. Det gäller att du kommer in till en av våra många butiker så fort en skada har uppstått. Detta för att alla skador, stora som små, kan göra det lättare för mobilen att ta ännu mer skada i framtiden. En billig reparation kan lätt bli en mindre billig. Så vänta inte, träffa  våra experter inom mobilreparation så snabbt som möjligt. Du hittar oss runt om i hela Sverige, detta för att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund att få dina problem med din telefon lösta.

Du kan räkna med att vi på Fix My Phone alltid gör allt vi kan för att du skall få den bästa möjliga servicen möjligt. Vi ställer upp för dig oavsett vart du än bor, vi står alltid till tjänst! Våra duktiga reparatörer på Fix My Phone arbetar snabbt och du kan alltid vara trygg när du skickar och lämnar din telefon till vår verkstad. Vi på Fix My Phone arbetar inte bara med reparationer av hög kvalitet, utan vi har alltid miljön i åtanke. Laga din telefon hos Fix My Phone, då kan du räkna med att du i Linköping lämnat din telefon till en reparatör som tänker på miljön!

Vi hjälper också till med annan problematik man som mobilägare kan komma att stöta på med sin enhet. Vår ständiga målsättning är att förlänga livslängden på mobiler. När du skickar in din telefon till oss, istället för att köpa en ny, bidrar du med att förlänga livslängden på din mobil och det gynnar dig och miljön. En reparation hos oss är enkel, det går snabbt och du kan lita på att din mobil befinner sig i trygga händer med oss.

Med hjälp av vår fenomenala tjänst som vi kallar för Fix Box gör vi det möjligt för dig som kund att posta in din mobil för reparation! Boxen som du kommer att få hem till dig är anpassad efter din mobil och är även specialutvecklad med skydd. Vi ser dessutom till att din Fix Box kommer att inneha betald returfrakt när du mottager den. Allt för att göra det enkelt för dig som bor i Linköping och för att du som kund skall känna dig trygg med att skicka in din mobil. Fixa mobilen snabbt. Fixa mobilskärmen snabbt i Linköping. När din Fix Box kommit fram hem till dig i Linköping behöver du bara packa in din enhet och sedan lämna den hos ert närmsta postombud. Efter att postat mobilen kan du bara luta dig tillbaka och låta våra kompetenta reparatörer ta hand om din telefon och fixa skadan på din mobil. Snabbt skickar vi sedan tillbaka mobilen. Glöm inte att du kan beställa hem våra skal och displayskydd. Dessa tillbehör är super då dem hjälper skydda din mobil. Vi har även miljövänliga alternativ när det kommer till skalen. Du kan läsa mycket mer info om dessa på vår Instagram eller hemsida.

Saken med Fix Box är den att tjänsten är ett utmärkt alternativ för dig som inte möjligheten till att få åka till någon butik. Bor du i Linköping och har ett behov av att fixa mobilen så kan du komma in till butik i centrum eller beställ en FixBox. Det är enkelt, det går snabbt och det är trygg. Du kan känna dig trygg när vi lagar din iPhone eller annan enhet.

Oavsett om man talar ur ett hållbarhets-, tidseffektivt-  eller  ekonomiskt perspektiv, eller ur alla tre perspektiv, så är en reparation super bra! Vi har tänkt på allt! På vår Instagram brukar vi ha en hel del erbjudanden och tävlingar, så glöm inte att följa oss på våra sociala medier för att inte missa något bra! Lämna in din mobil till oss idag och få tid över till annat i Linköping!

Köp reservdelar och teknikdelar hos Fix My Phone Linköping, Storgatan 28, Centrum

Hos Fix My Phone kan du köpa alla reservdelar och teknikdelar du behöver. De reservdelar vi säljer är precis samma delar vi använder när vi lagar mobiler. Vi har allt från iPhone 6 skärmar till samsung s20 FE kameror. Vi utökar vårt reservdelar och teknikdelar sortiment dagligen för att vi ska ha alla delar du kan tänkas behöva. Skulle vi inte ha den del du vill ha så kan du kontakta oss så sköter vi det. One Plus skärmar har vi gott om samt Pixel delar för er som vill byta dem.

När det kommer till reparationer så är det mycket enklare än vad man kan tro. Som t.ex. iPhone 12 skärm eller iPhone 13 Pro max Kamera så behövs det bara en stadig hand så fixar man det enkelt. Var inte rädd att byta ut iPhone Reservdelar eller Xiaomi teknikdelar, det finns många video guider som visar en hur det går till.

Köp nytt iPhone batteri och byt själv

Har ditt batteri till din iPhone blivit dåligt? Du behöver inte köpa en ny telefon bara för det. Det är mycket billigare samt smartare att byta iPhone batteri. Telefonbatterier kostar väldigt lite så tjänar väldigt mycket genom att byta själv. Oftast så håller iPhone batterier sig i ett till två år. Efter så börjar känna av en märkbar skillnad, efter det så går det snabbt neråt. Vi tycker att ett iPhone batteri ska hålla en hel dag utan problem, man ska inte behöva få panik när man ser sitt mobilbatteri gå under 50%. Detta gäller alla batterier, som Samsung batteri, One Plus Batteri, Xiaomi Batteri, osv.

Vi har även utbud på Mobiltillbehör

Något som är bra att göra när man reparerar sin telefon är att även se till så sin telefon är skyddad så man slipper laga igen! Det är inte roligt att behöva laga två gånger i rad. Ett billigt och bra skydd som t.ex Displayskydd eller ett bra skal kan skydda din telefon mot stötar och repor.

Behöver du schyssta hörlurar så har vi våra egna originella Soundpods. Dem är trådlösa och erbjuder super bra ljud! Powerbanks och sladdar finner du också i vår webbutik och på plats. Om du ska laga själv så får du inte glömma att köpa reparations verktyg. Ska du laga din Samsung S8 så behöver du verktyg för att skruva loss skruvarna och öppna telefonen. Se till att ha Verktygen redo nästa gång du ska reparera din mobiltelefon.

Byt iPhone Skärm

Behöver du byta din iPhone skärm eftersom den har fått en spricka? Eller så har lcdn tagit skada? Det finns många anledningar till varför man behöver byta en iPhone skärm, men lösningen är alltid lika enkel! Om din iPhone 11 pro Skärm har fått en spricka så är det dumt att köpa en ny mobil. Beställ en ny skärm istället, det kostar betydligt mindre än om man skulle köpa en ny telefon. Ännu en sak som är positiv är att det är även enkelt samt klimatsmart. Det spelar ingen roll om du så har en iPhone 4, iPhone 6 eller en iPhone 11 Pro max, alla är lika enkla att byta ut!

Skicka in din telefon med vår Fix Box tjänst

Vi på Fix My Phone vill kunna tjäna alla våra kära kunder. Vissa vill undvika att gå ut eller så kan dom inte besöka våra butiker av olika anledningar. Därför erbjuder vi vår tjänst FixBox där du kan skicka in mobilen för lagning via posten. Har du en trasig One Plus 5 skärm eller en Samsung Note som behöver att lagas så är det väldigt smidigt att bara posta in den, samma reparationspriser för butik gäller även för Fix Box! Med tre enkla steg så kan du få din trasiga mobiltelefon tillbaka i nytt skick, allt du behöver göra är att.
1. Beställa din Fix Box
2. Packa ner din mobiltelefon i Fix Boxen och skicka in till oss
3. Betala efter reparationen och ta emot din telefon när vi skickat tillbaka den till dig.

Din telefon skickas tillbaka efter 48h från att vi har mottagit delen, har vi inte delen till din telefon så kan en specialbeställning göras så fort du lägger din order. På detta sätt kommer det dröja lite längre än 48h men ändå bli klart snabbt!.

Begagnande telefoner, köp och sälj

Att köpa och sälja begagnade telefoner är väldigt smart och bra. När den nyaste Samsung S20 kom ut så var det många som sålde sina Samsung S10, då är det perfekt för den som inte vill lägga en stor summa på telefoner men ändå få en modern telefon. En begagnad telefon behöver inte betyda att telefonen är dålig, det finns många begagnade som är i samma skick som helt nya. Det är inte alltid som det är värt att köpa nyaste mobilen då dom är så dyra.

Fix My Phone är butiken för alla dina telefonbehov, behöver du mobil reservdelar för att laga din iPhone XS Max? Eller behöver du Reparera din Samsung A13? Vi vill erbjuda allt, skicka in telefonen, köp och sälj din mobila enhet. Vi strävar efter enkelhet och tidsparande! Sköt alla dina ärenden hos Fix My Phone.

Alla modeller och delar

Om det är något vi är kunniga om så är det Samsung Telefoner. Känn dig välkommen att fråga oss frågor om din Samsung mobil. Oavsett om det handlar om din Samsung S4 eller om din Samsung Galaxy S22 Ultra strular så är det bara att komma till oss. Det är inte alla ställen som har Samsung Service Points och då är vi ett bra alternativ när det gäller frågor så som Samsung galaxy S6 eller kanske nyare modeller som Samsung S20 Plus.

Vi har teknikdelar för alla Samsung Telefoner. Vi kan i stort sätt laga alla fel på alla Samsung Modeller.

Har du andra frågor om t.ex. din Iphone, Oneplus, Motorola eller annan modell så är du hjärtligt välkommen att fråga oss om dem också!

Fix My Phone i Centrum av Linköping!

Fix my Phone i Linköping är den ledande Smartphone- och surfplattereparatören i Norden. Fix my Phone Linköping reparerar din smartphone eller surfplatta oftast på ca 30 minuter, endast drop-in. Känn dig välkommen att fråga våra tekniker alla frågor du kan ha. Har du en trasig display, ett batteri som är dött eller en knapp som slutat fungera? Våra extremt utbildade kollegor kan få fram ett svar till de allra flesta mobilfrågor!

Vi reparerar mer än 100 olika typer av Smartphones och surfplattor: iPhone, iPad, Samsung Galaxy, Huawei, Oneplus, Google Pixel, Xiaomi etc.  Välkommen in till Linköpings butik för en kostnadsfri konsultation och en snabb reparation på din mobiltelefon! De verktyg som våra proffs använder finns även att köpa på vår hemsida skulle du vela laga din mobil helt själv.

Prenumerera på nyhetsbrev och få 50 kr rabatt!

Var först med att höra om Fix my Phones erbjudanden, kampanjer och övriga nyheter. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du vår dataskyddspolicy. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.