Sony Xperia L4 Skärm Svart

699.00kr

BESKRIVNING

Mörk skärm? Spricka i glaset? Touch som inte lyder? då är det dags att byta Sony xperia L4 med tillhörande glas på din Sony xperia L4!

Mobilens skärm kan gå sönder och resultera i glassplitter och dåliga färger. Det innebär att du antagligen har en trasig LCD och GLAS som behöver bytas. För att lösa detta problem och göra din Sony xperia L4 som ny igen behöver du köpa och byta skärmen med tillhörande LCD och GLAS. Du löser alla dessa problem med ett byte av Sony xperia L4! Denna produkt är byggd på original LCD & Touch med glas från tredjepartstillverkare. Detta innebär att du får en skärm med högsta kvalitet så likt den som sitter på en ny telefon som möjligt. Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta skärmen!

Artikelnummer SXL4-S-S Kategori

Byt Skärm & Glas på din Sony xperia L4 Skärm själv!

 Vi tycker inte att man ska gå runt med en trasig skärm, skärmen är den del som är ansiktet utåt. Man ska gå runt och stolt visa upp sin telefon.

Är din skärm sönder eller bara fått sprickor så tycker vi att man ska byta skärm. En skada kan enkelt bli större. Har man en trasig skärm så blir man oftast deppig varje gång man ser den, så varför inte göra en enkel lösning och byta ut skärmen? Du sparar väldigt mycket pengar genom att göra det själv, det är inte så komplicerat som det kan se ut. Har du inte verktygen som behövs så kan du även köpa dom på vår hemsida.
Lägg en order innan 15:00 (Vardag) så skickar vi varan samma dag, annars nästkommande vardag.

När borde du byta reservdelar?

När din skärm är trasig för att du tappat den eller när du märker att färgerna/touch har tappat kvalitet kan det vara dags att byta skärm! Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Du kan beställa mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss. Använd alltid rätt verktyg när du skall byta skärm på din mobil, den förtjänar endast det bästa. Du kan också kolla guider på YouTube för att se hur experterna reparerar steg för steg!

Flera delar som behöver bytas?

Ibland behöver du laga mer än en del. Kanske är det så att din baksida också är trasig? Då köper du smidigast även denna del direkt. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta borde du byta det med hjälp av guider och köpa batteriet till Sony xperia L4 direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du behöver göra på din Sony xperia L4. Köp till mobiltillbehör som skyddar din Sony xperia L4 som skärmskydd, mobilskal eller fodral. Varför inte passa på att köpa ett par hörlurar också, vi rekommenderar starkt Soundpods. Total Frihet och riktigt bra ljud!