Sony Xperia 5 Samtalshögtalare

199.00kr

BESKRIVNING

Ifall Samtalshögtalaren är trasig så kan det betyda svårigheter att höra någon när du använder telefonen mot örat.

Sony Xperia 5 Samtalshögtalare

Mobilens samtalshögtalare kan sluta fungera ibland på grund av små saker som fukt och smuts. Detta leder lätt till frustration hos både dig och den du talar med, se till att ha en fungerande högtalare för samtal. Du löser alla dessa liteblem med ett byte av Sony Xperia 5 Samtalshögtalare! Köp teknikdelar, mobildelar och reservdelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta din enhet och kolla in resten av utbudet på hemsidan! Om du känner att det blir för krångligt att byta delarna själv i din Huawei P20 lite, då är du välkommen att besöka någon av våra butiker eller skicka in din enhet för lagning. När du gör en beställning på litedukter hos oss så skickar vi vanligen ut varorna samma dag eller dagen efter.

Artikelnummer SX5-Samtal Kategori

Köp Samtalshögtalare på Sony Xperia 5 och byt ut den själv!

Beställ en samtalshögtalare till din Sony Xperia 5 online!  Fix My Phone har allting du behöver för att utföra jobbet helt själv. Du kan antingen göra bytet själv eller lämna över det till någon av våra experter i butikerna som finns runt om i Sverige. Finns vi inte i just din stad kan du alltid skicka in den till oss via vår Fix Box tjänst. Samtalshögtalaren på din mobil är den del som gör att du hör den andra parten under samtal när du har mobilen mot örat. Om du inte kan höra personen du sitter i samtal med, är det en stort och tydligt signal på att det är samtalshögtalaren som måste bytas ut. Beställ därför Sony Xperia 5 Samtalshögtalare hos oss idag så är problemet bortblåst!

Vad är bra tecken när man ska byta ut samtalshögtalaren?

Om din samtalshögtalare slutat ge ifrån sig ljud, eller är det fel på ljudet även när du har bra täckning så är det på tiden att byta! Här finner du det du behöver till mobilen till billigt pris! Beställ dina mobildelar / reservdelar / teknikdelar och verktyg hos oss för att laga mobilen själv. Med dessa verktygen kan du använda för att reparerar telefonen och byta samtalshögtalare till Sony Xperia 5 själv.

Byt ut flera delar samtidigt!

Har du andra delar i din Sony Xperia 5 som du behöver laga? Är det kanske dags för ett byte av skärmen eller kameran? Beställ med dig dessa reservdelar direkt. Du kan byta samtalshögtalaren själv enkelt, ta bara hjälp av vår guide. Du hittar guiden här. Utbudet som vi på Fix My Phone erbjuder, genomsyras av hög kvalité. Vi har produkter med hög standard för alla typer av lagningar din Sony Xperia 5 kan tänkas behöva. Glöm inte att Beställa till skydd till din Sony Xperia 5 såsom displayskydd, mobilskal eller fodral.