Samsung Galaxy S20 Ultra Frontkamera

475.00kr

BESKRIVNING

Föreviga dina minnen med klara och vackra bilder, inte suddiga bilder utan fokus.

Samsung Galaxy S20 Ultra Frontkamera

Schyssta priser och smidig leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer SGS20U-FK Kategori

Stor skillnad på din Samsung Galaxy S20 Ultra Frontkamera jämfört när du köpte den? Kameran ska inte bli sämre med tiden, något måste vara fel.

Det som flest folk kollar på just nu när dom köper mobil är kameran, hur många megapixlar, hur långt zoom och andra funktioner. Mobilen har tagit över digitalkamerans roll helt och hållet. Använd inte då en mobil som ger dig oklara bilder och en fokus som inte kan lägga sig, köp en ny idag. Samsung Galaxy S20 Ultra Frontkamera köper du enklast direkt på webben här hos oss.  Du kan alltid räkna med högsta kvalitet på våra produkter!

Vad du än behöver byta ut så finns vi här för dig!

Övriga delar som du måste byta ut? Vi har ett brett sortiment av reservdelar och stor erfarenhet inom reparation, med titeln “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara ditt första val. Så som skärm, batterier, baksidor men också kamera bak och laddkontakt. Med våra reservdelar lagar du enkelt dina enheter själv. Med guider så är de flesta byten inte alls svåra att utföra. Vill du så kan du även komma in till oss. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. vad känner du dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.