Samsung Galaxy S20 Reparation

Byt Samsung Galaxy S20 display, batteri, kamera och mycket annat!

Laga Samsung Galaxy S20 hos oss ​​på Fix My Phone. På denna sida kan du se priser på våra Samsung Galaxy S20 reparationer. Vi löser de flesta felen på Samsung Galaxy S20 och vi har utrustningen som krävs för att göra det bästa möjliga jobbet. Vårt arbete avslutas med att kalibrerar alla sensorer så att du har full funktionalitet, även efter att du har bytt display. Har du inte en Fix y Phone butik när dig, då kan du skicka in din Samsung Galaxy S20 med post till oss för att laga mobilen. Byt skärm, glas, display och batteri på din Samsung Galaxy S20.

Thumbnail Reparation PrisDescription
Samsung Galaxy S20 Reparation - byt-skarm-glas-original-lcd-touch Byt Skärm / Glas - Original LCD + touch 3,999.00kr

Kvalitén på denna Samsung Galaxy S20 skärm är av samma höga standard som tillverkaren själv använder. Har du sprickor i glaset, touch som fungerar dåligt eller en skärm som visar konstiga färger eller är helt svart? Vi byter ut hela skärmen inkl. touch-panel, glas och display.

Samsung Galaxy S20 Reparation - batteribyte Batteribyte 999.00kr

Våra telefoner används flitigt till våra ärenden under dagen och därför är det viktigt att batteriet till din Samsung Galaxy S20 håller. Byt ditt batteri på mobilen redan idag för att slippa ladda den en extra gång eller två under dagen. Ett batteribyte görs vanligtvis inom 30 minuter. Det är även miljövänligt att byta ut batteriet och fortsätta använda samma telefon, istället för att byta ut din telefon till en ny. Byt batteriet så kan du fortsätta använda din mobil precis som vanligt.

Samsung Galaxy S20 Reparation - kamera Kamera (Bak) 1,999.00kr

Fungerar din bak-kamera inte riktigt lika bra som förr? Det kan vara så att den har problem med fokusen, eller att den inte visar någonting alls. Oavsett va felet med kameran är går detta att enkelt fixa.

Samsung Galaxy S20 tar bra bilder och det kan självklart vara irriterande om dina bilder ser sämre ut än vanligt. För att vara säkra på din kamera ska fungera lika bra som originalet använder vi oss utav våra så kallade originalkvalité delar. Med detta bytet kan du förvänta dig ett likvärdigt resultat som tidigare.

Samsung Galaxy S20 Reparation - framkamera-selfie Kamera - fram (Selfie) 999.00kr

Kan du inte längre ta Selfie-bilder, eller blir bilderna inte riktigt skarpa? För att vara säkra på din kamera ska fungera lika bra som originalet använder vi oss utav våra så kallade originalkvalité delar. Med detta bytet kan du förvänta dig ett likvärdigt resultat som tidigare.

Samsung Galaxy S20 Reparation - laddport Laddport 899.00kr

Ett vanligt problem är att laddningen börja krångla. Kanske har du problem med att få laddaren att fastna i kontakten och den slutar ladda av sig själv. Mobilen kanske inte tar emot laddning alls. Alla dessa fel går enkelt att åtgärda genom att byt laddningskontakten. Samsung Galaxy S20 använder samma uttag till hörlurar, så den används mycket och slits snabbare ut. Om du har problem med ljud och att musiken pausas av sig själv fixas även det samtidigt.

Samsung Galaxy S20 Reparation - felsokning Felsökning 295.00kr

Är du inte säker på vad felet beror på med din telefon? Det kan vara svårt att besluta själv då telefonerna idag är såpass avancerade idag. Vi på Fix My Phone kan då hjälpa dig att felsöka din enhet, oavsett fel. Det kan vara alltifrån att den är helt död eller att någon enstaka funktion inte fungerar som den ska. Vi ger dig då ett kostnadsförslag på reparationen och väljer du att utföra och gå vidare med reparationen bjuder vi på felsökningen, är det så att du avböjer kostnadsförslaget så tar vi serviceavgift på 295:- för att vi har jobbat på din enhet.

Samsung Galaxy S20 Reparation - byt-baksida Byt baksida 999.00kr

Baksidan och metallramen är det som håller ihop hela mobilen, om ramen är böjd eller kantstött kan det orsaka problem med att glaset sticker upp extra mycket. Eller så kan glaset spricka lättare .
Det ser även tråkigt ut med en böjd eller kantstött ram.

Samsung Galaxy S20 Reparation - samtalshogtalare Samtalshögtalare 799.00kr

Är ljudet lägre vid samtal? Kanske har ljudet lagt av helt? Alla dessa fel kan vi på Fix My Phone enkelt hjälpa dig med. Det är lätt hänt att kvalitén på ljudet blir sämre med åren då smuts, damm och fukt lägger sig i vägen för högtalaren. Det kan även kommit in i själva högtalaren och då skadat komponenten.

Samsung Galaxy S20 Reparation - laga-wifi-bluetooth Wifi/bluetooth 999.00kr

Problem med wifi eller bluetooth på din Galaxy s20? Behöver du sitta bredvid routern för att kopplingen ska fungera som vanligt?
Då kan din antenn till wifi skadats. Vi hjälper dig att byta ut antennen, allt för att mottagningen på wi-fi ska fungera. Wifi antennerna på iPhone kan vara känsliga och kan därför skadas när telefonen tappas eller om ramen råkar bli lite böjd. Kom då förbi oss redan idag och få detta problem åtgärdat.

Samsung Galaxy S20 Reparation - hogtalare Högtalare 999.00kr

Det har kommit in smuts och fukt i högtalaren, detta kan i sin tur göra så att ljudet är lägre eller sprakar. Det kan även vara så att ljudet inte fungerar alls. Alla dessa fel är då något som vi på Fix My Phone kan hjälpa dig åtgärda. Vi kan byta ut delarna som behövs eller om det bara krävs rengöring fixar vi även det. Laga din telefon på enbart 30-60 minuter!

Samsung Galaxy S20 Reparation - horlursuttag Hörlursuttag 999.00kr

Ljudet sprakar, mikrfonen kan inte längre användas vid samtal eller så skippar den låt och pausar medans du försöker lyssna på din favorit musik. Oavsett fel kan vi byta laddkontakten, det tar oftast inte längre än 30-60 minuter.

Samsung Galaxy S20 Reparation - mic Mic 999.00kr

Samsung Galaxy S20 Reparation - vattenskada Vattenskada 890.00kr

Samsung Galaxy S20 Reparation - powerknapp Powerknapp 999.00kr

FAST FRAKT 29KR

400.000 NÖJDA KUNDER

SNABBA LEVERANSER

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

FAST FRAKT 29KR

400.000 NÖJDA KUNDER

SNABBA LEVERANSER

Artikelnummer N/A Kategori

Du gillar kanske också…

Laga Samsung Galaxy S20! Reparation inom 30 minuter

Laga Samsung Galaxy S20 på drop-in, du behöver alltså inte boka tid. Reparera din trasiga mobiltelefon i någon av våra butiker runtom i Sverige. Vi jobbar snabbt och effektivt för att det ska bli så smidigt och enkelt för dig som möjligt. Byt trasig skärm och krossat glas på din Galaxy S20. De vanligaste reparationerna, såsom att byta glas och byta skärm sker vanligen inom 30 till 60 minuter.

Utbildade experter finns för dig!

Vi utför alla våra reparationer med största noggrannhet och använder alltid kvalitétsdelar. I våra butiker kan du utföra allt ifrån att byta glas, skärm eller display på din Samsung Galaxy S20, till att byta batteri, strömknapp/power-knapp och hemknapp. Ifall du är osäker på vad felet är kan du alltid komma förbi en av våra butiker: I våra butiker kan vi felsöka din enhet och med säkerhet meddela vad som behöver göras för att din telefon ska bli som ny igen.

TRASIG GLAS SKÄRM PÅ GALAXY S20, ELLER BEHÖVER DU BYTA BATTERI?

När glaset/skärmen spruckit på Samsung Galaxy S-modeller måste hela skärmen bytas inklusive displayen. Detta beror på att glaset och displayen är sammanfogat från fabrik och går ej att separera.

Tappat din mobiltelefon och fått några sprickor på glaset? Detta är ett vanligt problem med krossad, men det går att fixa snabbt.

Besök Fix My Phone idag för att laga mobilen!

Du hittar oss på många platser runt om i landet, inklusive Stockholm, Göteborg, Stenungsund, Borås, Norrköping och Örebro. Länk till var våra butiker finner du här.