Samsung Galaxy S20 Plus Frontkamera

395.00kr

BESKRIVNING

Vill du vara stolt över dina bilder igen? Behöver du byta ut frontkameran?

Samsung Galaxy S20 Plus Frontkamera

Schyssta priser och smidig leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer SGS20P-FK Kategori

Är din Samsung Galaxy S20 Plus frontkamera inte lika bra? Har den blivit suddig eller kanske mer svåranvänd? Då kan den vara trasig!

“Hur många megapixlar?” “Hur långt kan den zooma?” Och så många fler frågor får man när man ska köpa ny telefon. Då förstår man varför kameradelen är så viktig, det har blivit den största funktionen man använder ny för tiden. Använda inte en mobil som ger dig oklara bilder och en fokus som inte kan lägga sig, köp en ny idag. Samsung Galaxy S20 Plus Frontkamera köper du enklast direkt på webben här hos oss.  Du kan alltid räkna med högsta kvalitet!

Fix My Phone har delarna och kunskapen för din mobil!

Vill du passa på och byta fler delar till din telefon? Vi har ett brett sortiment av reservdelar och stor erfarenhet inom reparation, så vi borde vara ditt första val. Så som skärm, batterier, baksidor men också kamera bak och laddkontakt. Med våra reservdelar lagar du enkelt dina enheter själv. Med guider så är de flesta byten inte alls svåra att utföra. Vill du så kan du även komma in till oss. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. vad känner du dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.