Samsung Galaxy S10 Plus Kamera

999.00kr

BESKRIVNING

Det kan finnas en djupare förklaring till varför dina bilder inte blir bra. Kameran är en väldigt känslig del.

Samsung Galaxy S10 Plus Kamera

låga priser och snabb leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer SGS10P-BK Kategori

Byt ut din Samsung Galaxy S10 Plus kamera enkelt själv!

Kameran är en väldigt känslig del, en liten spricka kan förstöra hela kameran. En liten spricka kan enkelt bli större, en den bara lite suddig eller fokuset är svårhanterligt? Nästa dag så kan hela kameran läggas av.Ett byte av Samsung Galaxy S10 Plus Kamera gör att du inte kommer behöva oroa dig över detta längre. Byt ut kameran och kunna ta klara och vackra bilder igen! Låt inte minnen bli förstörda. Samsung Galaxy S10 Plus Kamera köper du enklast direkt på webben här hos oss. Fix My Phone garanterar alltid högsta kvalitet!

Vi är butiken för dig som vill reparera själv eller vill lämna in den till experter!

Vi har ett väldigt brett sortiment och kunskap, skulle du behöver mer än bara kameran så har du mycket att välja på. Så som laddkort, batterier, skärm men också framkameran. Med våra reservdelar lagar du enkelt dina enheter själv. Med guider så är de flesta byten inte alls svåra att utföra. Du kan även komma in till oss. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har fixat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. Vad vill du helst göra? Laga själv eller lämna till våra experterna?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.