Här finner du reservdelar utav högsta kvalité. Våra delar skickas i färdiga kit med verktyg och alla delar du behöver för att själv kunna utföra reparationen. Vi erbjuder även kompletta video guider på hur reparationerna utförs.
Fix My Phone reservdelar
Vi har alla iPhone modeler. Välja beställa, laga.
Föregående
Nästa
 • Reparera Samsung Galaxy Note 9 Display Skärm

  Har din Samsung Galaxy Note 9 skärm gått sönder? Vi på Fix My Phone kan du hjälpa dig att byta ut den krångliga skärmen mot en ny! Är du fundersam över hur bytet går till eller om det är något annat som är skadat på din telefon är du välkommen förbi en utav våra butiker för en felsökning. Ett perfekt tillfälle för dig som har en sprucken eller krossad Samsung note 9 där touch eller bild kanske inte fungerar som det ska.

  Vi utför byten på Samsung telefoner dagligen och kan hjälpa dig att få igång din telefon redan samma dag. Vi påbörjar reparationen omgående och gör alltid vårt bästa för att du ska få tillbaka din telefon så fort som möjligt. Spara tid och irritation genom att komma förbi våra butiker.

  Displayen kommer med en standard upplösning på 2960×1440 pixels, med en ppi på 516.
  Du kan alltså förvänta dig lika bra bildkvalité som när du köpte telefonen!

  Samsung galaxy note 9 har en IP Rating på 68, detta innebär att den ska vara vatten och dammtålig. Om skärmen är skadad på ett eller annat sätt bryts detta vi kan ej garantera vattentäthet efter reparation.

  Eftersom skärmen är monterad på metallramen redan i fabrik ger detta ett bättre resultat. Det innebär också att om du har några fula repor eller skador på ramen så fixas dem samtidigt.

  Våra Samsung skärmar är originalkvalité vilket innebär att kvalitén är densamma som original displayen som var på telefonen när den köptes.

  Vi har flertal butiker runt om i landet såsom Göteborg, Borås, Halmstad, Stockholm, Varberg, Trollhättan, Sisjön, Frölunda.

  Länk till alla våra butiker.

  Länk till mer info – Samsungs officiella hemsida

  3,499.00kr

Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9
Samsung Galaxy Note 9

Besök oss eller skicka in din telefon så hjälper vi dig att byta trasigt skärm till Samsung Note 9. Våra tekniker utför reparationer inom 1- 2 timmar och utför alla typer av reparationer på din Samsung Galaxy Note . Som Exempel Byta glas, skärmbyte, batteribyte, byte av strömknapp/power-knapp och hemknapp.

På Fix My Phone erbjuder vi våra kunder dessutom en kostnadsfri felsökning i butiken. Vi kan hjälpa dig laga Samsung Galaxy Note 9 med de mest avancerade problemen, även på komponentnivå!

Välkommen till oss för att reparera din Samsung Galaxy Note 8. I våra butiker finns i Stockholm, Göteborg, Stenungsund, Borås och Varberg

0
Nöjda Kunder
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Stäng meny
×

Kundvagn