Samsung Galaxy Note 10+ Baksida Aura Glow

349.00kr

BESKRIVNING

Ifall din Samsung Galaxy Note 10+ baksida har gått sönder så kan du enkelt köpa en ny här!

Samsung Galaxy Note 10+ Baksida i färgen Aura Glow

Bra priser och snabb leverans!

Tack vare våra många års erfarenhet inom reparation och kunskap inom delar, så kan vi utföra reparationer åt dig väldigt snabbt och väldigt noggrant. Kom till oss ifall du behöver reparera! Vi lagar i princip alla modeller och olika typer av reparationer för att du skall känna att du behöver bara gå till ett enda ställe, nämligen Fix My Phone. Vi ser fram emot ditt nästa besök och att få laga just din mobil!

Artikelnummer SGN10P-Bak-AG Kategori

Byt ut din Samsung Galaxy Note 10+ Baksida själv hemma!

En Note 10+ är en mobil man ska ta väl hand om, en bra mobil som även kostar mycket borde alltid vara i fint skick. Har din Samsung Galaxy Note 10+ Baksida Aura Glow fått sprickor, så borde du byta ut den. Föreställ dig en Vintage bil, så länge man håller den i bra skick så är man väldigt stolt och försiktig om den, samma princip gäller även telefoner. Samsung Galaxy Note 10+ Baksida Aura Glow köper du enkelt på vår webbshop här hos oss. Fix My Phone har alltid högsta kvalité på vårt sortiment!

Beställ innan kl 15:00 på en vardag så skickar vi varan samma dag, annars nästkommande vardag!

Vill du reparera själv hemma så har vi reservdelarna och verktygen som behövs för dig.

Vill du byta ut flera delar? Så som skärm, batterier, laddkontakt men även kamera, både fram och bak. Så har du kommit rätt. För att du ska kunna känna dig så trygg som möjligt vara för att vi ska kunna garantera nöjda kunder så gör vi alltid funktionstester innan och efter reparationen. Med våra reservdelar lagar du enkelt dina enheter själv. De mesta mobilreparationer är inte så avancerade och kan enkelt göras med stöd av en videoguide och stadig hand. Vad vill du? Laga själv eller lämna till experterna? Helt upp till dig.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Något vi är säkra på att vi har, är att vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.