Samsung Galaxy A9 (2018) Baksida Svart

349.00kr

BESKRIVNING

Att laga en sprucken baksida är inga problem, det finns en enkel lösning. Byt ut baksidan smidigt och enkelt.

Samsung Galaxy A9 (2018) Baksida i färgen Svart

Bra priser och snabb leverans!

På Fix My Phone så utför vi alltid våra reparationer väldigt noggrant men även väldigt snabbt. Med lång erfarenhet och god resultat så fortsätter vi att vara ledande inom mobilreparation. Kom till oss ifall du behöver reparera! Vi lagar i princip alla modeller och olika typer av reparationer för att du skall känna att du behöver bara gå till ett enda ställe, nämligen Fix My Phone. Vi ser fram emot ditt nästa besök och att få laga just din mobil!

Artikelnummer SGA918-Bak-S Kategori

Beställ Samsung Galaxy A9 (2018) baksida Svart och reparera din mobil själv!

En mobil borde alltid ha en hel och fungerande baksida

En hel baksida till mobilen är ett måste, har du en sprucken baksida så är det enklare för den att gå sönder mer. Byt ut Samsung Galaxy A9 (2018) baksida för att hålla din telefon i nytt och vackert skick. Res inte med en telefon med en spricka i baksidan. Samsung Galaxy A9 (2018) baksida Svart kan du enkelt köpa direkt på nätet här på Fix My Phone. Vi erbjuder alltid den bästa kvaliteten i vårt sortiment!
Lägg en beställning innan klockan 15:00 och få den skickad samma eller nästkommande vardag.

har du en trasig Samsung så är vi butiken för dig!

Om du behöver byta ut fler delar, inte bara baksidan, så har du kommit helt rätt. Du kan byta ut skärmen, batteriet och laddningskontakten, och även de främre och bakre kamerorna. Med våra reservdelar kan du enkelt reparera din mobiltelefon själv. De flesta reparationer av mobiltelefoner är inte för avancerade och kan göras med hjälp av steg-för-steg-videohandledning.
Vi ser fram emot att ha dig som kund.

Mer än en reparationskedja!

Fix My Phone har gjort reparationer för Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG och mer i flera år. Nyligen har vi också investerat stort i att utöka vår kunskap och kompetens för att erövra marknaden. En av de saker vi är övertygade om är vår expertis och vårt engagemang för att fortsätta att utmana oss själva. Därför finns även reservdelar, mobiltillbehör och olika tjänster tillgängliga. För mer information, välkommen till vår butik eller den här webbplatsen.