Här finner du reservdelar utav högsta kvalité. Våra delar skickas i färdiga kit med verktyg och alla delar du behöver för att själv kunna utföra reparationen. Vi erbjuder även kompletta video guider på hur reparationerna utförs.
Fix My Phone reservdelar
Vi har alla iPhone modeler. Välja beställa, laga.
Föregående
Nästa
 • Reparera Samsung Galaxy A8 Display Skärm

  Har din Samsung Galaxy A8 gått sönder? Vi på Fix My Phone kan du hjälpa dig att byta ut den krångliga skärmen mot en ny! Är du fundersam över hur bytet går till eller om det är något annat som är skadat på din telefon är du välkommen förbi en utav våra butiker för en felsökning. Ett perfekt tillfälle för dig som har en sprucken eller krossad Samsung note 9 där touch eller bild kanske inte fungerar som det ska.

  Oavsett fel kan vi på Fix My Phone hjälpa dig att få din telefon att fungera som vanligt igen, vi kan utföra alla tänkbara reparationer, har du problem med att batteriet ej håller lika länge längre? eller fungerar inte laddkontakten alls? Kanske Har kameran slutat att fokusera på avstånd. Alla dessa fel kan vi åtgärda snabbt och enkelt.

  Är du osäker på vad felet kan vara är du välkommen förbi en utav våra butiker så kan vi hjälpa dig att felsöka enheten och på då ge dig svar på vad som behöver bytas ut för att telefonen ska bli som ny!

  Samsung galaxy A8 har en IP Rating på 68, detta innebär att den ska vara vatten och dammtålig. Om skärmen är skadad på ett eller annat sätt bryts detta vi kan ej garantera vattentäthet efter reparation.

  Vid utbyte av display så byter vi även ut metallramen som skärmen är monterad i, detta kommer färdigmonterat redan från fabrik, allt för att resultatet ska bli så bra som möjligt.
  Så har du skador på metallramen, kanske är det lite kantstött eller repig kommer även detta åtgärdas under bytet av glas.

  Våra Samsung skärmar är originalkvalité vilket innebär att kvalitén är densamma som original displayen som var på telefonen när den köptes.

  Vi har flertal butiker runt om i landet såsom Göteborg, Borås, Halmstad, Stockholm, Varberg, Trollhättan, Sisjön, Frölunda. Allum.

  Länk till alla våra butiker.

  Länk till mer info – Samsungs officiella hemsida

  1,499.00kr

Samsung Galaxy a8

Samsung Galaxy a8
Samsung Galaxy a8

Laga din trasiga Samsung Galaxy A8 till konkurrenskraftiga priser.
Utför Samsung Galaxy A8 reparationer snabbt och smidigt. Hos oss kan du utföra alla typer av service, såsom Samsung Galaxy glasbyte, skärmbyte, batteribyte, byte av strömknapp/power-knapp och hemknapp.

Vet du inte vad det är för fel på din Samsung Galaxy A8 erbjuder vi våra kunder kostnadsfri undersökning och därefter kommer fram till en reparation som passar dig bäst. Våra tekniker kan laga Samsung Galaxy A8 med de mest avancerade problemen, även på komponentnivå!

0
Nöjda Kunder
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Stäng meny
×

Kundvagn