Samsung Galaxy A71 Batteri

399.00kr

BESKRIVNING

Har din Samsung Galaxy gått sönder? Vi löser!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer SGA71-bat Kategorier ,

Laga din Samsung Galaxy A71 själv eller hos Sveriges största reparationskedja!

Om din Samsung Galaxy A71 Batteri har skadats när du tappat den eller utav slitage bör ett batteribyte göras. Ett byte av samsung Galaxy A71 Batteri håller mobilen vid liv länge. Samsung Galaxy A71 Batteri köper du enklast direkt på webben här hos oss. Alltid högsta kvalitet!

Vi reparerar de flesta felen som kan uppstå på mobiler & har delar till dig som vill laga själv!

Inte nog med att vi byter ditt batteri men så erbjuder vi effektiv och precis reparation utav andra komponenter. Så som skärm, baksidor, laddkontakt men också kamera både fram och bak. Vi utför alltid funktionstester på enheten innan vi lagar eftersom alla skador inte alltid syns. Detta gör att vi kan få en överblick över om det är några andra fel eller skador. Allt för din trygghet men också att ge dig ett så bra resultat som möjligt. Med våra reservdelar lagar du enkelt dina enheter själv. De flesta mobilreparationer är inte allt för avancerade och kan göras med stöd av en videoguide.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.