Pisen USB-C Laddare 1m

99.00kr

BESKRIVNING

Är du i behov av en ny laddare? Pisen USB-C Laddare 1m är perfekt för dig då.

Pisen USB-C Laddare 1m

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer USBC-Laddare-1 Kategori

Köp Pisen USB-C Laddare 1m hos Fix My Phone!

Har din laddare gått sönder eller har den bara blivit kass? Köp en ny hos oss redan idag!

Specifikationer:

  • Märke: Pisen
  • Typ:USB C
  • Längd: 1 Meter
  • Material ( Kable & Adapter): ABS,PVC

Behöver du flera delar? Ett nytt batteri kanske?

Ett batteri blir enkelt dåligt, vill du passa på och köpa med ett till din Xiaomi Redmi K20 Pro som reserv? Se då till och köpa med ett nu så du får alla delar på en och samma order och slipp dubbelfrakten! Med titeln “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara ditt första val. Det är inte avancerat när man reparera en del själv. Med guider så är de flesta reparationer inte alls avancerade. Du kan även komma in till oss i butik. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har fixat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. vad känner du dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik? Beställ de reservdelar du behöver till din Xiaomi Redmi K20 Pro idag! Behöver du skydd till din mobil nu när du har lagat den? Köp med dem också!
OBS! Se till att köpa med verktyg ifall du inte har det!

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Vi är stolta att alltid erbjuda kvalitet på våra delar och service. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.