Oneplus Nord Baksida Gray

799.00kr

BESKRIVNING

Tappat telefonen? Har din baksida fått en skada så behöver du bara köpa denna del och byta ut.

OnePlus Nord Baksida Grå

Bra priser och snabb leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer OPN-S-Gray Kategori

Byt ut Baksidan på din OnePlus Nord Baksida Grå helt själv!

Att reparera själv är inget konstigt!

Man ska inte vara rädd att reparera en telefon själv, eftersom vi vet att alla kan göra det. Du bör byta baksidan om din baksida har fått olika skador, sprickor eller repor. Kan din telefon ha åkt i backen eller fickan en eller flera gånger och ramlat på marken utan skal eller bara att den har slits för mycket? OnePlus Nord Baksida Grå köper du smidigast direkt på vår webbshop då du bara är några klick bort. Vi är stolta att alltid erbjuda högsta kvalitet på våra varor. Lägg en order eller besök oss idag!

Lägger du en order innan 15:00 på en vardag så skickar vi ut varan på samma dag, annars alltid inom 24h på vardagar.

Finns det fler delar som du behöver att byta byta ut?

Behöver dur övriga delar till din Oneplus 8 Pro? Som exempel laddkontakt eller batteri så råder vi dig att köpa dessa reservdelar som en order, slipp dubbelfrakt! Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider och du kan köpa batteriet till OnePlus 8 Pro direkt i vår webbshop. Vi har allt som skärm, batterier, laddkontakt men även både fram och bak-kamera. Vi har mobildelar och guider för att hjälpa dig installera den nya delen så enkelt som möjligt. Skulle en reservdel inte finnas som du behöver så kan du kontakta oss. De flesta mobilreparationer är inte så komplicerade och kan göras med stöd av en videoguide och en stadig hand. Vad är du bekvämast med? Laga själv eller ta in den till oss? Glöm inte verktygen som du behöver för att reparera!

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Något vi är säkra på att vi har, är att vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.