OnePlus 8 Pro Laddkontakt

299.00kr

BESKRIVNING

Är din OnePlus 8 Pro Laddkontakt sönder så betyder det att man får svårt att ladda/Synka via sladd. Köp ett nytt laddkontakt och få detta problem ur världen.

OnePlus 8 Pro Laddkontakt

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer OP8P-LK Kategori

Byt ut din OnePlus 8 Pro Laddkontakt Själv!

En laddkontakt är den del som tar hand om laddningen och synkningen via sladd, vill du koppla mobilen till bilen med sladd? Då behövs en ny OnePlus 8 Pro Laddkontakt. Får du ingen reaktion när du stoppar in sladden så är det ett tydligt tecken att laddkontakten kan vara sönder. Som tur är så är Laddkontakten en enkel del att byta ut. Med enkla guider som visar steg för steg, och en stadig hand så klarar du av att byta ut delen utan några svårigheter. Köp OnePlus 8 Pro laddkontakt hos oss innan klockan 15:00 på en vardag så skickar vi den samma dag, annars nästkommande vardag. Vi ser fram emot din beställning!

Se ifall det är något mer du behöver från vårt sortiment.

Vill du byta ut din baksida eller kameran tillsammans med din OnePlus 8 Pro Laddkontakt? Då är det bra att beställa dessa reservdelar tillsammans som en order, slipp dubbelfrakten! Med titeln “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara ditt första val när det kommer till mobilreparation och tillbehör. Något vi har lärt oss är att det inte är struligt att reparera en telefon. Du är även välkommen att komma in till oss i butik. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. vad känner du dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik? Helt upp till dig.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.