OnePlus 7 Pro Frontkamera

199.00kr

BESKRIVNING

Fungerar inte kameran eller får du inte längre klara bilder? Då är det dags att byta Frontkameran på din OnePlus 7 Pro för att åtgärda problemet!

OnePlus 7 Pro Frontkamera

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer OP7P-FK Kategori

Byt ut din OnePlus 7 Pro Frontkamera helt själv!

Är du i behov av en ny OnePlus 7 Pro Frontkamera så kan du vara glad att vi har det! Tydliga tecken att det är fel på din frontkamera är om bilderna blir suddiga eller om skärmen blir helt mörk när du använder dig av FaceTime. Frontkameran kan enkelt skadas vid ett fall eller ett enkelt slag. Som tur är så är OnePlus 7 Pro Frontkamera väldigt enkel att reparera med hjälp av video guider och en stadig hand. Låt inte dina minnen förstöras med suddiga bilder. Beställ din innan 15:00 på en vardag så skickar vi frontkameran samma dag, annars nästkommande vardag!

Kan jag även byta ut andra delar?

Kan man byta ut en del så kan man byta ut alla delar, vissa kanske kräver mer fokus men det är inget problem. Passa på och byt ut dina OnePlus 7 Pro delar. Exempelvis byta ut din OnePlus 7 Pro laddkontakt eller batteri så är det bra att beställa dessa reservdelar nu tillsammans som en order, ingen gillar dubbelfrakt. Med titeln “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara ditt första val. Det är inte krångligt när man byter reservdelar. Med guider så är de flesta byten inte alls komplicerade att utföra. Vill du så kan du även komma in till oss i butik. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. Vad känner du dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.