Nokia 5.1 Batteri

299.00kr

Har din Nokia 5.1 batteri blivit kasst? Svår att ladda upp men snabb att dö?

På Fix My Phone går reparationer fort som blixten. Fort men noggrann! Med lång erfarenhet och goda resultat så fortsätter vi att vara experterna inom vår branch när det kommer till reparation och delar. Behöver du laga din mobil så är det till oss du skall gå! Vi lagar i princip alla modeller och olika typer av reparationer för att du skall känna att du behöver bara gå till ett enda ställe, nämligen Fix My Phone. Vi ser fram emot ditt nästa besök och att få laga just din mobil!

1 i lager

Artikelnr: SGN5-B-1 Kategori:

Beskrivning

Byt ut ditt batteri själv ifall du märker att det har blivit dåligt!

Blir ditt batteri dåligt och det börjar bli jobbigt att hålla batteriet vid hel en hel dag, så borde du byta batteri. Ett byte av Nokia 5.1 Batteri kommer göra ditt liv lättare, du behöver inte vara orolig när du behöver ladda nästa gång! Nokia 5.1 Batteri köper du smidigast direkt på webben här hos oss. Alltid högsta kvalitet! Lägger du en beställning innan klockan 15:00 så skickar vi varan samma dag, annars nästkommande vardag!

Vi är affären för dig som vill laga själv eller låta proffs göra det åt dig!

Vi erbjuder mycket mer än bara ett byte av batterier, vi utför reparationer på nästan alla telefoner och har reservdelar till nästan allt. Så som skärm, baksidor, laddkontakt men också kamera både fram och bak. Vi utför alltid tester på enheten innan vi lagar eftersom alla skador inte alltid syns, samt testar efter reparationen. Detta gör att vi kan få en överblick över om det är några andra fel eller skador. Allt för din trygghet men också att ge dig ett så bra resultat som möjligt. Med våra reservdelar och guider så är det jättesmidigt och enkelt för dig att laga en telefon.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Google Pixel, Asus med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.

Ytterligare information

Vikt 0.15 kg
Dimensioner 12 × 6.5 × 1 cm
Reparation

, , , , ,