Motorola One Action Skärm Vit

999.00kr

BESKRIVNING

Det finns ingen för liten eller för stor skada för att byta ut skärmen, har den fått en skada så är det dags att byta ut den.

Motorola One Action Skärm Vit

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer MTOA-S-V Kategori

Byt Motorola One Action Skärm Vit helt själv! Reparera innan det är försent!

Det är aldrig roligt när ens skärm går sönder, det gäller alla mobiler, speciellt en Motorola. Nu för tiden så är det alltfler som väljer att reparera sina telefoner istället för att köpa nya, och det är med all rätt! Det är både mycket billigare samt så är det mer skonsamt mot miljön. Det kan verka komplicerat att reparera en telefon men det är det faktiskt inte, vissa modeller kan vara mer pyssliga än andra, men med en lugn och stadig hand samt video guider på youtube så kan vem som helst reparera, med rätt verktyg. Har du inte dessa verktyg? Då kan du köpa dessa billigt här på vår hemsida! Köp en ny skärm och verktyg hos oss idag och reparera din Motorola One Action Skärm Vit.

Med hjälp av en bra guide och en lugn hand så kan alla reparera en Motorola One Action.

Det händer ofta att det är flera skador på en telefon, både skärmen och baksidan. Vill du ge telefonen ett nytt liv med ett spillrans nytt batteri! Batterier blir sämre med tiden, speciellt när det är kallt. Är ditt batteri dåligt? Passa på och byt ut den samtidigt. Vi har alltid 3 månaders funktionsgaranti på våra produkter som inte är en förbrukningsvara (batterier då dom blir sämre med tiden).

Inte bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm, vi vill alltid kunna stå på topp och vara stolta. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva, vi ska kunna en ny model så fort den kommer ut. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mera information.